5 důvodů, proč si pořídit zahradní nábytek z masivu

5 důvodů, proč si pořídit zahradní nábytek z masivu

Sdílejte

Zahrada je místem odpočinku a chvil strávených s přáteli a rodinou. K tomu neodmyslitelně patří kvalitní zahradní nábytek. Pokud toužíte po kvalitě a dlouhé životnosti, rozhodně si nevybírejte plastový nábytek, ale sáhněte spíše po dřevěném. Nejvhodnější je zahradní nábytek z masivu. Proč je tomu tak?28560_174_28560_159_28560_150__vyrp11_145Zahradnni_masivni-_nabytek_13-1000x750full

1. Stylový vzhled

Pevné dřevo v souvislých kusech budí majestátní dojem. Barva se liší podle použitého nátěru a toho, jak hodně prosvítá samotné dřevo. Vyberete si v případě, že chcete svůj zahradní koutek ladit do světlých i temných barev nebo vám jde především o co nejvíce přírodní dojem.

2. Kvalitní provedení

Masivní zahradní nábytek je vyráběn osvědčenými postupy, díky kterým si zachovává maximální kvalitu, jak co se týká vzhledového, tak funkčního provedení. Přesné návrhy, které odpovídají i požadavkům náročných zákazníků, jsou vytvářeny rukami zkušených mistrů ve svém oboru.

3. Skvělá výdrž a dlouhá životnost

Dřevo je vděčným materiálem, který při správném ošetření vydrží velmi dlouho. Lavice z masivu tak zažije klidně i pár generací a stane se součástí nespočtu výjimečných okamžiků.

4. Přírodní materiál

Stoly z masivu jsou vyrobeny z čistě přírodního materiálu, takže máte jistotu, že je zahradní nábytek naprosto nezávadný a nehrozí žádné problémy, které mohou nastat u plastového nábytku.

5. Sousedé budou závidět

Až se posadíte na své krásné nové židle z masivu, sousedé zůstanou zírat. Výběr vhodného zahradního nábytku z masivu je jasnou ukázkou, že víte, co je stylové a co by nemělo chybět na žádné pořádné zahradě, která má sloužit jako místo pro trávení příjemných chvil. A když sousedy ještě pozvete na grilování, aby vyzkoušeli váš nový zahradní nábytek, můžete si být téměř jisti, že za chvíli si pořídí podobné kusy z pravého masivu.

Rate this post
Sdílejte