Předokenní rolety představují bezpečné a estetické zastínění

Předokenní rolety představují bezpečné a estetické zastínění

Sdílejte

Určitě nám dáte za pravdu, že nepostradatelnou součástí moderního bydlení je stínící technika. Hlavním úkolem stínícího prvku je regulovat klima v interiéru a snížit provozní náklady. Pokud se k těmto dvěma užitečným vlastnostem přidá vysoká estetická hodnota, potom není nad čím přemýšlet. Ukázkovým příkladem jsou předokenní rolety, které spojují všechny výše zmíněné atributy.

Předokenní, respektive venkovní rolety, jak už samotný název napovídá, se montují zvenčí. Buď se instalují přímo na fasádu objektu, nebo do již plastových oken v rámci jejich výměny. Tato stínící technika se vyznačuje mnoha pozitivy, například účinně chrání místnosti před sluncem, zlepšuje tepelnou a zvukovou izolaci nemovitosti a zvyšuje bezpečnost v případě neoprávněného vniknutí.

Vyberte si barvu i způsob ovládání

V minulosti předokenní rolety byly jednotvárné a nezajímavé. Nicméně s příchodem nových technologií se začala zvyšovat kvalita i po designové stránce, a tak venkovní rolety nyní představují působivý doplněk zevnějšku objektu. Nemusíte zůstávat u nevýrazných barev, protože výrobci dávají na výběr z pestrého vzorníku.

Dále si vyberete způsob ovládání, například klikou, popruhem či motorem. Právě poslední možnost je nejkomfortnější, protože zmáčknete pouze tlačítko anebo použijete dálkové ovládání a rolety se vám nastaví podle vašich potřeb a požadavků.

Kdo se zabývá výrobou venkovních rolet?

Ačkoliv se výrobou stínícího příslušenství zabývá spousta společností, kvalita jejich práce se výrazně liší. Osvědčenou a spolehlivou firmou je invence.net s.r.o., která nabízí předokenní rolety v Praze a okolí. V její kompetenci je montáž venkovních rolet do nadokenní kapsy, překladu či na rám okna. Dokáže vyrobit i rolety s plochou až 8 metrů čtverečních. Spokojení budete nejen s výslednými produkty, ale také s cenovou politikou.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte