Život v korunách stromů?

Život v korunách stromů?

Sdílejte

Každé dítě má nějaký svůj sen, někdo chce být pirátem, jiný princeznou a třetí chce mít parádní domek na stromě. Na všechny dětské sny lze vyplnit, avšak pokud jste snily o krásném domečku na stromě, tak tento sen si vyplnit můžete! Udělejte si zajímavou dovolenou v korunách stromů.

Domeček na stromě

Málokdo ví, že si může splnit své dětské sny a strávit aspoň pár dní v domečku na stromě. Jedná se o velice atraktivní a zajímavé místo, kde můžete například strávit svou dovolenou, ale spoustu lidí si objednává noc v tomto domečku jen ze zvědavosti, protože každého láká vyzkoušet si, jaké to je žít nahoře na stromě. Pokud vás také láká tato představa, můžete si domek objednat na internetových stránkách a jednoduše se přesvědčíte o tom, že žít na stromě se opravdu dá.

Dobrodružství i romantika

Bydlení na stromě je nejen plné dobrodružství, protože na vás čeká spoustu nového a zajímavého, avšak i spousty romantiky, protože být sami dva uprostřed přírody nelze být jiné, než krásně romantické. Takže si můžete udělat takovou skautskou dovolenou anebo překvapit svou drahou polovičku. Ať se děje, co se děje, tak na stromě vám bude opravdu krásně a věřte, že si to užijete.

Na stromě jako v paláci

Mnoho lidí si nedokáže představit, jak může fungovat bydlení na stromě. Často si představují bojovné podmínky, a přitom i na stromě je kouzelný domek, který má vybavení podobné, jako máte doma. Najdete zde velkou a pohodlnou postel i skříně, kde si můžete uložit své věci. Jediné, co zde nenajdete, je elektřina, což je právě to kouzelné a romantické, protože večer budete sedět při lucerně a rozhodně si zde nezapojíte ani telefon ani počítač, takže budete opravdu čas jeden pro druhého. A zajímavý je i záchod, vrátíte se opět do dětství, neboť zde na vás čeká latrína, ale nebojte se, protože tahle je daleko kultivovanější, než ta, na kterou vzpomínáte z dětství. Je to opravdu nezapomenutelný zážitek a spoustu lidí se zde rádo vrací.

Dobrý tip na Vánoce

Vzhledem k tomu, že Vánoce jsou za dveřmi a blíží se mílovými kroky, může to být perfektní nápad na vánoční dárek. Každého jistě potěší, když pod stromečkem najde pobyt na bydlení v přírodě a to opravdu na stromě. Avšak pravdou je, že tento dárek by byl poněkud opožděný, neboť většina domků přes zimu nefungují. Jednak mají problém s tím, zda by dostačovalo topení i v zimě, ale zároveň jsou v mnoha případech postaveny v oblastech, kde je krásná příroda, kterou přes zimu bohužel nemůžete obdivovat, a proto je lepší zde jet až na jaře či v létě, kdy můžete pořádat mnoho aktivit, jako je i cyklistika a podobně. Ale je dobré si domek dopředu rezervovat.

Bydlení na stromě není nemožné, splňte si své dětské sny a odnesete si nezapomenutelné zážitky, na které budete rádi vzpomínat.          

Rate this post
Sdílejte