Hledáte levné bydlení v Plzni?

Hledáte levné bydlení v Plzni?

Sdílejte

Hledáte levné bydlení v Plzni?

Ne každý si může dovolit bydlení ve vlastním bytě. I klasický pronájem je mnohdy drahý. Zvláště tehdy, hledáte-li ubytování jen krátkodobě, například na 14 dnů či měsíc. Většina pronajímatelů vás v tomto případě odmítne. Strávit takovou dobu v penzionu zas může vyjít hodně draho. Co tedy dělat? Zkusit se dá ubytovna. Hledáte-li zázemí pro bydlení v Plzni, pak je tu pro vás Ubytovna Plzeň – Dýšina.
Ubytování Plzeň nabízí v různé kvalitě. Najdou se tu dobré hotely a penziony, ale také objekty, které nabízejí sice levné bydlení, zato však v nuzných podmínkách. Ubytovna Dýšina je jakýmsi středem.
Nejedná se samozřejmě o nijak luxusní bydlení, ale najdete zde dobré zázemí, o kterém v drtivé většině zařízení podobného ražení můžete jen snít. Je to tím, že se nachází v obci mimo centrum Plzně. Je zde tudíž větší klid a pořádek.

Ubytovna Dýšina

Ubytovny v centru města jsou předražené a nedůstojné

Ubytování v Plzni a okolí na ubytovnách využívají zejména lidé, kteří do města přijíždějí za prací. Platí přitom třeba i 500 Kč za den, což je skutečně vysoká cena. Mnohdy však nemají jinou možnost. A navíc neví, že se dá jen kousek od centra města sehnat kvalitnější a přitom levnější zázemí.

V Dýšině se ubytujete i za 130 Kč/den

Ubytovna Dýšina přichází s velmi atraktivními cenami, které nepřesahují částku 200 Kč za den. Při dlouhodobějším pobytu (alespoň 14 dní) vás jedna noc vyjde dokonce na pouhých 130 Kč. Sami si zjistěte, že jde v porovnání s ostatními ubytovnami v Plzni a okolí o skutečně bezkonkurenční cenu.
Ubytovnu v Dýšině můžete využít v jakékoliv situaci. Pokud do Plzně přijíždíte za prací, nebo nemáte dlouhodobý pronájem bytu, případně sem třeba jedete jako turisté a chcete ušetřit za bydlení. V Dýšině najdete dobré zázemí. Objekt je denně udržován a uklízen, 24 hodin denně pak střežen tak, aby se do něj nedostal nikdo nepovolaný.

Rate this post
Sdílejte