Svářecí technika a další nářadí pro vaši dílnu

Svářecí technika a další nářadí pro vaši dílnu

Sdílejte

Chybí vám v dílně pořádná svářečka, rozhlížíte se v nabídce svářecí techniky, ale moc se v tom nevyznáte? Široký sortiment výrobků je matoucí. Ujasněte si, co od svářečky očekáváte a podle toho vybírejte svářecí poloautomaty a invertory, svářečku CO2, svářečku plastových trubek, svářecí hořáky a další příslušenství nutné pro svařování, a to včetně bezpečnostních pomůcek. Internetový obchod Svartop nabízí produkty špičkové kvality pocházející od významných českých a světových výrobců – EINHELL, Omicron, Kühtreiber, ALFA-in a mnoho dalších.

Bezpečná svářecí technika všech typů

Nákup svařovací techniky je určen pro profesionály, kutily a domácí dílny. Každá svářečka je jiná, rozhodujte se podle maximálního svařovacího proudu a s pomocí informací o výkonové využitelnosti, což znamená, za jakou dobu dojde k automatickému vypnutí kvůli tepelné ochraně stroje. Aktuálně jsou nejprodávanějšími modely svářečky KITin 165, KIT 2200 a KITin 150 TIG LA. Svařovací technika nemusí být drahá, pokud ji využijete jen občas doma v dílně, neutrácejte a pořiďte si levné invertory a trafosvářečky, které budou v dostatečné kvalitě. Pro profesionály jsou vhodnější elektrické svářečky se standardní dvouletou zárukou.svářečky KIT 2200

Poloautomatická svářečka CO2

Mezi kvalitní poloautomaty patří svářečka co2, která při svařování zavádí do místa sváru inertní plyn, a tak zabraňuje oxidaci. K tomuto účelu se používá několik druhů plynů podle materiálu, který potřebujete zrovna svařit. Součástí svářečky je podavač svářecího drátu, ten proměnlivou rychlostí drát postupně dávkuje do nataveného sváru. Svařovat je možné kovové i nekovové materiály. Mezi oblíbené svářečky co2 patří profesionální model OMI 256 nebo levnější verze pro domácí použití CO2 MIG 155/6 W. Dbejte také na ochranné pomůcky, svářecí kukla vás ochrání před vysokými teplotami. Ostrým zářením nebo létajícími jiskrami může dojít k nenávratnému poškození vašeho zraku!

Rate this post
Sdílejte