Víkendy snů ve srubové chatě

Víkendy snů ve srubové chatě

Sdílejte

woodlife02_aChtěli jste si někdy najít příjemné a klidné místo někde uprostřed přírody? Chtěli jste být blíže přírodě? Pokud si na tyto otázky odpovíte kladně, měli byste se zamyslet nad bydlením ve srubové chatě.

 

Víkendové sruby jsou vyráběny z kvalitního smrkového dřeva a tak se nemusíte bát, že by váš srub nevydržel, vždyť některé dřevěné stavby přežívají více než 800 let. Výhodou je také to, že si můžete vybrat z několika velikostí a dokonce si vybrat i rozmístění jednotlivých místností.

woodlife03_b

Stavba na klíč

Pokud patříte mezi ty, kteří se nechtějí zabývat papírováním, můžete se zcela spolehnout na služby společnosti Woodlife. Ta se postará o vše od zařízení stavebního povolení až po ohlášení stavby a stavební studii.

Dalším ulehčením a dalším bodem k bezstarostné stavbě je stavba na klíč. Pokud si srubovou chatu objednáte, nebudete se muset o nic starat. Na začátku si pouze vyberete rozměry a doplňky vašeho srubu a na konci stavby si jen vyzvednete klíče od vašeho dřevěného snu.

Přesně podle vašich přání

Srubovou chatu můžete za příplatek vylepšit tepelnou izolací střechy a podlahy, vybrat střešní krytinu dle svého přání či srub doplnit o zajímavé klempířské prvky. Woodlife vám dokonce přistaví i přístřešek, terasu či garáž, záleží pouze na vašich přáních.

Vyberte si vaši vlastní víkendovou chatu snů. Pokud ještě nejste rozhodnutí, zda je srub právě pro vás, prohlédněte si galerii dosavadních realizací víkendových srubů společnosti Woodlife.

Bydlení ve dřevěném vás pohltí a už nikdy nebudete chtít bydlet v jiném, dřevo je živý materiál, který sám o sobě nabízí spoustu výhod a navíc krásně vypadá.


Rate this post
Sdílejte