Sálavé topení zajistí stabilní teplotu

Sálavé topení zajistí stabilní teplotu

Sdílejte

Spousta lidí se v současnosti zabývá kvalitou svého života. Hledají možnosti, jak si zpříjemnit hektickou dobu, která klade na všechny kolem vysoké nároky, ať už v práci nebo doma. Všude čelíme velké záteži, musíme na 100 i více procent plnit své úkoly. Teplo domova a možnost si ho vychutnat proto už dávno není jenom frází, ale nutností.

gama-f-s-passive

Toužíme po ekologickém bydlení

Snažtee se bydlet ekologicky. Hledejte přírodní materiály, které by nezatěžovaly životní prostředí. V kurzu jsou i energeticky úsporné domy. Proto ve svých úvahách, jak bydlet ekologicky, zohledňujte nejenom použití ekologicky nezávadných materiálů, ale také zdravé ekologické topení. Dnes už si naštěstí můžete vybrat topení, které splňuje vysoké nároky jak na kvalitu životního prostředí a zachování zdraví, tak i na úspornost. Vhodný příkladem jsou sálavé a akumulační krbové vložky. Možná budete překvapeni, co všechno topení tohoto typu dokáže. Z dětství si nejspíš pamatujete krb u dědy na chalupě. Máte ho spojený s dětskými vzpomínkami a nedokážete si představit, že by takový druh topení dokázal zajistit teplo v celém bytě či domě. Ale ano, je to tak.

gama-l-s-passive

Nikde se nepřepaluje prach

Akumulační obestavby mají vynikající vlastnost, že teplo dokážou absorbovat a následně uvolňovat i po dobu několika hodin. V místnosti je potom stále stejné teplo, o což se postarají

kappa-fs

krby FLAMEN. Když sáhnete do dětských vzpomínek, nejspíš si vybavíte i přehřátá kamna u prarodičů na chalupě. Blízko nich se nedalo vydržet, zatímco ve vzdálenějším koutu místnosti klidně mohlo být chladno. Sálavé a akumulační vložky ale podobnými nectnostmi netrpí. Jejich výkon se dá regulovat, takže jde o velmi úsporné topení. Navíc stabilně udrží stejnou teplotu. Dokážou vytvořit příjemné a zdravé teplo domova, kterého nemusí bát ani alergici a astmatici, nikde na topidle se totiž nepřepaluje žádný prach.

Rate this post
Sdílejte