Zbavte se kuny jednou pro vždy

Zbavte se kuny jednou pro vždy

Sdílejte

Máte každou noc pocit, že vám snad mimozemšťané přistáli na půdě a zboří chalupu, či přinejmenším regiment loupežníků se bije o svůj lup zrovna vám nad hlavou. Ráno však nic mimořádného nenaleznete a začnete pochybovat, kdo tu tedy není v pořádku.

Za vším je kuna!

Není daleká doba, kdy byla kuna docela úspěšný úlovek. Taková čapka či límec z kuny, to byl předmět k závidění. Dokonce kuna sražená kolem auta byla vzácná. Kůže se dala vyčinit odborníkovi a k módnímu doplňku chyběl jenom krůček.

Dnes je doba jiná a kuny se chceme zbavit, nejlépe beze stopy a navždy!

Ke zbavení se kuny je potřeba, aby v místech, kam si našla cestičku, tedy na naší půdě, narazila na cizí pachy. Na ty je kuna, stejně jako jiná zvířata velmi citlivá.

Máte psa? Vyčešte mu srst. Načesané chlupy v co největším množství rozmístěte po půdě. Podobná rada je nabrat vlasy od kadeřnice. Těch se nám podaří přinést dokonce více, než chlupů z našeho psího miláčka. Stejně jako chlupy, i vlasy roztrousíme v místech, kde se to kuně nejvíce líbí.

Výborný návod je ale ten nejjednodušší. Samozřejmě pokud máte doma muže, či chlapce. Když se postupně vymočí kolem stavení, kunu to spolehlivě odpudí a najde si cestičku k sousedům.

Rate this post
Sdílejte