Chcete, aby se vám konečně někdo věnoval?

Chcete, aby se vám konečně někdo věnoval?

Sdílejte

Není nad to, když vám někdo v reklamě slibuje perfektní služby a nejnižší ceny. Ale je to opravdu to nejdůležitější? Samozřejmě je cena hlavním kritériem výběru mnoha věcí. Ale co když na úkor dobrého chování? Velcí dodavatelé nebo firmy, které mají doslova monopol na své služby, často zapomínají, že by jim mělo jít především o spokojené klienty. A asi se nedivíte, pokud tomu tak není. Takhle by to ale být nemělo. Spoléhají se na to, že neodejdete. Budete pohodlní a radši zaplatíte, než se s někým dohadovat. To je ale špatně.

Velká moc, ztráta slušnosti?

Když má někdo velký vliv, často ztratí hlavu na výsluní. Prostě se přestane zajímat o to, proč se tam vlastně dostal. Je to asi ta nejhorší cesta, jak nakonec skončit na mizině. Jestliže nemáte konkurenci, proč se snažit být lepší? Zákazníky máte, tak žádný stres. Záleží přece jen na tom, jak nízké ceny elektřiny dokážete nabídnout. Není to málo? Jde samozřejmě o business, ale to, co odlišuje skvělou firmou od té průměrné je vystupování a ochota pomoci. Tou bohužel často zavedené společnosti nevynikají. Mají své jisté a jeden člověk v moři dalších je nezajímá. Jako by byl klient jen číslo na smlouvě.

Menší, lepší?

Malé společnosti sice nemají miliony klientů, zato mají něco, co těm velkým chybí. Mají čas se vám dostatečně věnovat. A tento faktor může být rozhodující třeba pro změnu dodavatele. Jestli se vám několikrát stalo, že se na infolince nenajde nikdo, kdo by vám pomohl či vás alespoň nasměroval, pak je něco sakra špatně. Uživatelé si stěžují na hrozné podmínky, nikdo jim nechce vysvětlit vyúčtování, jež je nepřehledné, nebo dokonce nepravdivé. Tomu můžete jednoduše udělat přítrž. Dodavatel plynu nemusí být nutně „zlý muž“, co vás odírá z kůže. Může být příjemný partner, jehož služby budete využívat rádi a bez stresu z každé korespondence. Nízké ceny plynu jsou samozřejmostí například na https://www.epet.cz/plyn/.

Nebojte se změny

Změnit dodavatele není tak těžké, jak byste předpokládali. Řada společností to dokonce udělá i za vás. Dodavatel elektřiny je vaším „sluhou“, ne naopak. A vaše spokojenost je velmi důležitá. Netrapte se někde, kde o vás evidentně nestojí, protože na vás nemají čas. Jinde budete mít dveře otevřené a služby mnohem lepší. Na https://www.epet.cz/elektrina/ se o tom můžete přesvědčit sami.

Rate this post
Sdílejte