Máte stylový byteček v Praze? Když nebudete doma, může vydělávat!

Máte stylový byteček v Praze? Když nebudete doma, může vydělávat!

Sdílejte

Zrekonstruovali jste své bydlení a je vám líto, že doma nemůžete trávit více času, protože jste z pracovních důvodů takřka neustále na cestách? Možná by vám spravil náladu extra příjem ve výší až několika desítek tisíc korun měsíčně. Krátkodobý pronájem bytu je pro mnoho lidí perfektní příležitostí, jak získat peníze navíc, a to relativně bez práce. Co byste měli vědět a jak začít?

Představa, že svým mobilem nafotíte pár snímků, které pak umístíte na Airbnb – a hosté si budou podávat dveře, je poněkud mylná. Krátkodobý pronájem bytu sice z hlediska výnosů a efektivity překonává klasický dlouhodobý pronájem, ale určitě nejde o automat na peníze. Budete se muset přičinit a dodržet určitá pravidla.

Přijměte fakt, že fotografie prodávají. Proto byste měli byt řádně vyšperkovat a postarat se o to, aby snímky vypadaly profesionálně. A pak už vás čeká „jen“ komunikace s lidmi, kteří se u vás rozhodnou ubytovat.

Počítejte také s tím, že nedílnou součástí rutiny pronajímatele bytů je i pravidelný úklid, údržba a opravy. Jinými slovy vám tento přivýdělek „sežere“ dost času. Proč jsme tedy v úvodu zmínili, že pro některé majitele nemovitostí jde o snadný příjem bez práce? Protože existují firmy, jejichž předmětem činnosti je právě správa bytu.

Jak vydělat až o polovinu více a o nic se nestarat?

Ano, i to je možné. Obraťte se na zkušené správce nemovitostí ke krátkodobému pronájmu a vytěžíte ze svého bydlení maximum. Odborníci z Let Me Inn využívají Airbnb a několik dalších serverů a zajišťují klientům správu bytu se vším všudy – tedy včetně osobního uvítání hostů, důkladné kontroly po každém odjezdu a v případě potřeby i rekonstrukce interiéru.

Chcete se o správě bytu dozvědět více? Pokračujte na letmeinn.cz. Cena za správu krátkodobého pronájmu vás příjemně překvapí!

5/5 - (1 vote)
Sdílejte