Škoda Kodiaq je úspěšné SUV, které by mělo stát i ve vaší...

Škoda Kodiaq je úspěšné SUV, které by mělo stát i ve vaší garáži

Sdílejte

V současné době má mladoboleslavská automobilka v nabídce celou řadu modelů různého charakteru. Velice oblíbeným automobilem se stala jednoznačně Škoda Kodiaq, což je elegantní SUV prodávající se v režimech normaleco a sport. V následujících řádcích vám zmíněný model představíme trochu podrobněji.

Pravděpodobně se ptáte, čím vás Škoda Kodiaq ohromí a přesvědčí, že si ji máte ihned objednat. Lákavých je hned 24 různých asistentů, přičemž ženy potěší aktivní parkovací asistent, muže zase adaptivní automat. Oblíbený je také asistent jízdy v pruzích. A nechybí ani sada kamer, která neustále sleduje dění na vozovce.

Škoda Kodiaq má řadu vychytávek

Automobilová společnost vychytávkami rozhodně nešetřila, ba dokonce by se dalo říct, že byla štědrá více než dost. Škoda Kodiaq dokáže snímat hlas cestujících vpředu a přenášet ho do zadní části vozidla, a tak se nestane, že by vás pasažéři na zadních sedadlech neslyšeli. Potěší vás také přítomnost systému Columbus s internetovým připojením, případně možnost nastavit opěrky loktů a hlavy na zadních sedadlech.

Škoda Kodiaq a její rozměry

Škoda Kodiaq svými rozměry nemá konkurenci. Celková délka činí 4,7 metru a šířka 1,9 metru. Rozvoz náprav je dlouhý téměř 2,8 metru, a tak cestující mají dostatek prostoru jak vpředu, tak i vzadu. Obrovský je také zavazadlový prostor, který v případě pětimístné konfiguraci nabízí 720 litrů a v případě sedmimístné verzi zase 270 litrů.

Samozřejmě Škoda Kodiaq nenadchne každého řidiče. Najdou se i tací, kteří upřednostňují spíše eleganci, jako je Škoda Superb. Pokud patříte mezi nenáročné zájemce o nové vozidlo, uspokojí vás i Škoda Fabia, která si vás podmaní čistými liniemi a kompaktními rozměry. Vozidlo značky Škoda Auto si můžete zakoupit u společnosti Auto Podbabská, jež má v nabídce jak nová, tak i roční či ojetá vozidla.

 

Rate this post
Sdílejte