Lino? Kdepak, moderní vinylová podlaha

Lino? Kdepak, moderní vinylová podlaha

Sdílejte

Zvažujete pokládku nové podlahy? Velmi slušný poměr ceny a kvality nabízí moderní vinylové podlahy, které navíc na pohled mohou být k nerozeznání od podlah dřevěných.

V žádném případě nečekejte linoleum, které svého času měla vaše babička v kuchyni. Současné vinylové podlahy jsou o poznání dál, jak vzhledem, tak svými kvalitami.

Moderní vinylové podlahy

Současné moderní vinylové podlahy jsou v první řadě odolné proti mechanickému opotřebení, ale i patřičně tvrdé a rozměrově stálé. Zkrátka nemění svůj tvar, což se často stávalo u nekvalitních linoleí z dob našich babiček. A svépomocí zvládnete i jejich pokládku.

Moderní vzhled

Nezanedbatelná je i estetická stránka věci. Na výběr totiž máte tolik dezénů, dekorů a barev, že je téměř vyloučené, abyste si nevybrali svého favorita. Vaše podlaha tak může být na pohled k nerozeznání od podlahy dřevěné. Designéři těchto podlah ale zdaleka nevycházeli z pouhého smrku či borovice. Vezměte si například dub. Ten můžete mít světlý, tmavý, farmářský, bělený, severský a přírodní. A mezi těmito dezény můžete vybírat svou vinylovou podlahu.

Údržba vinylové podlahy

Náročná není ani údržba vinylové podlahy. Jednoduše si pořiďte speciální přípravky vhodné pro čištění PVC a vinylových podlah. Obyčejného prachu a běžných nečistot se ale zbavíte jen namočeným hadrem. Pojem údržba však znamená něco jiného. Z tohoto důvodu doporučujeme jednou za měsíc podlahu ošetřit vhodným přípravkem na údržbu vinylových podlah, jež jsou dostupné v běžné obchodní síti.

Vybírejte a nakupujte v PARKETCENTRU

Kvalitní vinylové podlahy má ve svém portfoliu například plzeňská společnost PARKETCENTRUM (najdete na adrese www.parketcentrum.cz) vyznačující se velmi vstřícným až rodinným přístupem. V její nabídce tak najdete i služby, jakými jsou pokládka podlah a kompletní podlahové poradenství.

 

Rate this post
Sdílejte