Dům jako stavebnice

Dům jako stavebnice

Sdílejte

Bydlení si mnohdy pořizujeme jednou za život. Jedná se tak o investici, již je na místě několikrát zvážit. Je-li v hledáčku vašeho zájmu novostavba, zvažte tzv. montovaný dům na klíč neboli nízkoenergetickou dřevostavbu. Nejenže ji budete mít postavenou doslova v cuku letu, ale také s ní ušetříte.

Pojem „montovaná dřevostavba“ je pro hodně lidí stále tak trochu matoucí. Výsledná stavba ve výsledku v žádném případě nemusí mít podobu „pouhého“ dřevěného zahradního domku. Naopak může být naprosto k nerozeznání od klasické zděné stavby.

V dřevostavbě se dobře dýchá

Dřevo je časem prověřený přírodní materiál s vynikajícími izolačními vlastnostmi. Proto jsou současné moderní dřevostavby a montované stavebnicové domy ve srovnání se zděnými domy minimálně energeticky náročné. Spojují totiž výhody přírodního materiálu s moderními technologiemi a postupy. K tomu poskytují příjemné zázemí a celkově se v nich dobře žije. Nejeden majitel vám potvrdí, že se v nich „dobře dýchá“.

Stavebnicový systém J.Group

Jedním z předních českých dodavatelů a výrobců stavebnicových dřevostaveb v jednom je například společnost J.Group (www.jgroup.cz), která při výrobě a stavbě nízkoenergetických dřevostaveb používá prověřený stavebnicový systém J.Group. Ten si už po desetiletí našel oblibu v zemích Severní Ameriky, Rakousku, Německu, ale i ve Skandinávských zemích, ve kterých jsou na stavbu domů kvůli výkyvům počasí kladeny velmi vysoké nároky.

Navštivte vzorový dům nebo si přímo popovídejte s majiteli

V katalogu společnosti najdete domy různých cenových relací, prahnete-li ovšem po originálu, není problém nechat si zpracovat vlastní projekt. Předností společnosti je také to, že svým potenciálním klientům nabízí nejenom návštěvu vzorového domu. Můžete si také popovídat se spokojenými majiteli již hotových novostaveb. Učitě se rádi podělí se svými zážitky s průběhem výstavby, ale i s tím, jak se jim v jejich novém domově bydlí. Takový rozhovor vám dá mnohem více než ten nejprofesionálněji zpracovaný katalog. A zcela jistě vám usnadní rozhodování.

 

Rate this post
Sdílejte