IKEA, Sconto nebo snad Asko, kdo má nejlepší eshop?

IKEA, Sconto nebo snad Asko, kdo má nejlepší eshop?

Sdílejte

Nábytek nakupuje na internetu stále více Čechů. Není se čemu divit. Nákupy z pohodlí domova jsou rychlejší, výhodnější a nemusíte řešit složitou dopravu zboží. Zbývá si jen zodpovědět na otázku, kde je nákup nábytku online skutečně nejlepší?

Na českém trhu se nachází několik specializovaných internetových obchodů s nábytkem a bytovými doplňky. Pro naše srovnání jsme si vybrali tři největší eshopy – IKEA, Sconto a Asko.

IKEA eshop – pro každého, kdo to má do kamenné prodejny daleko

Oblíbený švédský výrobce nábytku IKEA vyslyšel přání českých zákazníků a spustil svůj vlastní eshop. Radost z toho mají především ti, kteří to do kamenných obchodů IKEA Česká republika měli daleko. V internetovém obchodě je dostupná drtivá většina sortimentu, za stejné ceny jako na prodejně a platí zde stejné výhody pro členy klubu IKEA FAMILY.

Nevýhody může představovat menší přehlednost eshopu a v porovnání s konkurencí dražší doprava zboží. Naopak skvělou výhodu představuje možnost vrátit zboží do 365 dní od nákupu.

Sconto nábytek eshop – tisíce zlevněných kusů nábytku

Sconto je německá nábytkářská firma, která v Česku působí od roku 1995. Eshop Sconto nábytek je mnohem přehlednější než eshop IKEA. Na úvodní stránce se můžete podívat na kusy ve výprodeji až 70 %, případně se inspirovat ve Sconto letáku nebo se podívat na nejprodávanější kousky.

Doprava je o něco výhodnější než v případě IKEA eshopu. Sconto stejně jako jeho švédský konkurent nabízí možnost výnosu a montáže.

Chcete nakupovat ve Scontu za výhodnější cenu? Využijte výhody SCONTO klubu a nezapomeňte také získat cashback odměnu od Tipli. Zboží lze vrátit pouze v zákonem stanovené lhůtě 14 dní.

Asko nábytek eshop – přehledný nákup a skvělá doprava

Společnost Asko nábytek vstoupila na český trh v roce 1991 jako jeden z prvních prodejců nábytku. Nyní je vlastněná německou skupinou Porta Möbel.

Eshop Asko nábytek nabízí nejpříjemnější nákupní zážitek. Kromě přehledného designu, přijde vhod i intuitivní vyhledávání nábytku přesně podle vašich představ díky filtrům. Společnost také nabízí nejvýhodnější dopravu zboží. Doprava začíná už na 159 Kč a při nákupu nad 25 000 Kč je zdarma. V porovnání se zbylými eshopy ale není možnost využít montáž nábytku.

Také Asko nábytek nabízí vlastní věrnostní program, slevu ale získáte až od druhého nákupu. Od čtvrté objednávky získáváte automaticky slevu 7 % na všechny prodávané produkty.

Získejte nábytek ještě mnohem výhodněji, ať už využijete jakýkoliv eshop

Vybrali jste si v jakém eshopu nakoupíte příště nábytek nebo stále váháte? Ať už nakoupíte v jakémkoliv eshopu nezapomeňte si vyzvednout svou odměnu za nákup. Takhle se vám vrátí až tisíce korun z vašeho nákupu.

Jak můžu získat odměnu za nákup i já?

Nejprve se zaregistrujte v nákupním klubu Tipli, poté si v jejich nabídce (více než 1 650 partnerských obchodů!) vyberte svůj oblíbený eshop s nábytkem. Do eshopu přejděte pomocí speciálního odkazu, díky čemuž obchodník pozná, že jako člen nákupního klubu Tipli máte nárok na odměnu. Odměna vám bude připsána do 48 hodin od nákupu.

Kolik s Tipli ušetříte během jednoho nákupu?

Při nákupu sedačky CASILDA BIG (za zvýhodněnou cenu 28 999 Kč) v eshopu Sconto nábytek získáte zpět 1 739,94 Kč. S Tipli ale získáváte odměny i při nákupu bytových doplňků za pár kaček nebo jakéhokoliv jiného sortimentu. Měsíčně tak ušetříte i několik tisíc korun.

A to nejlepší? Tipli je zcela zdarma. Proto neváhejte a využijte rychlé registrace na Tipli. Jako třešničku obdržíte 100 Kč bonus na vaše první nákupy s Tipli.

 

Rate this post
Sdílejte