Nafukovací atrakce jsou skvělou zábavou každé party

Nafukovací atrakce jsou skvělou zábavou každé party

Sdílejte

Máte na zahradě malé, ale bohatě vybavené hřiště pro děti a na narozeninovou party jim chcete připravit překvapení např. v podobě nafukovacího hradu? Nebo vás čeká velká firemní party v rámci teambuildingové akce na hřišti a nejmenším – potomkům vašich zaměstnanců chcete připravit zábavu prostřednictvím atrakcí na dětské dny? Není nic snadnějšího než si prohlédnout nabídku, kterou přináší půjčovna atrakcí, vybrat ten nejzábavnější model a užít si hodiny dovádění a smíchu.

Potěšte kluky i holky

Atrakce pro děti, jako jsou nafukovací skákací hrady, skluzavky, nafukovací obří šipky a další, patří ke skvělým možnostem, jak připravit nezapomenutelné zážitky holčičkám i klukům. Navíc třeba skluzavky mohou mít různé podoby a vy jimi můžete podtrhnout tvář vaší firmy nebo záliby vašich dětí. Příkladem je nafukovací skluzavka Piráti. Na piráty se v dětství hrají častěji kluci, ale i holčičky se rády přidají.

Další zábavou, kterou nabízí pronájem atrakcí jsou soutěžní atrakce pro velké děti nebo dospělé. Jmenujme siloměr kladivo, rodeo elektrický míč, rodeo elektrickou láhev nebo třeba simulátory Formule 1. Zdali jste zdatným střelcem pak můžete vyzkoušet např. díky laserové střelnici.

Novinkou letošního roku je adrenalinová atrakce Bungee trampolína 4v1. Skákat mohou najednou 4 osoby a díky úpravě sedáků na tělo prožijete jak příjemné skákání, tak zvládnete snadněji salta. Skákat budete moci až do výšky 8 m.

Cena produkce vs. skvělá zábava

Pokud Vás zajímá, kolik za vypůjčení skákacího hradu zaplatíte, je to přijatelných 4 600 Kč bez DPH do 5 hodin. Nafukovací skluzavka Vás bude stát 9 – 10 000 Kč do 5 hodin bez DPH. To, jak příjemné a veselé odpoledne díky atrakcím děti prožijí za vynaložené peníze rozhodně stojí.

Kompletní nabídku atrakcí i všechny důležité informace a kontakty najdete na webu pronájem atrakcí. Neváhejte a prohlédněte si je, budete nadšeni, co vše můžete pro děti i dospělé zapůjčit a umožnit jim tak stát se na chvíli sportovcem, střelcem, hráčem a podobně.

 

5/5 - (1 vote)
Sdílejte