K uspořádání akce na zahradě se vyplatí pořídit párty stan

K uspořádání akce na zahradě se vyplatí pořídit párty stan

Sdílejte

Léto je vždy obdobím, které kromě dovolených a výletů do přírody láká k pořádáním domácích akcí. Na ně pozvete rodinné příslušníky a přátele. Společně prožijete příjemné chvíle plné zábavy, dobrého jídla a pití. Aby vás nepřekvapilo špatné počasí, je dobré myslet na nějaký přístřešek, kam se hosté budou moci schovat. Ideální jsou k tomu párty stany.

Hlavní důvody, proč investovat do vlastního zahradního párty stanu

Bezpečné párty stany najdou na vaší zahradě při pořádání akce uplatnění v mnoha případech. Jakmile se venku zhorší počasí, začne foukat vítr a pršet, dá se v nich celkem dobře schovat, aniž byste párty samotnou museli přerušovat, případně dokonce rovnou ukončit. Stejně tak ale poslouží i jako přístřešek, kde se hosté vyhnou nepříjemným letním slunečním paprskům, které mohou být zejména v poledních hodinách až zdraví škodlivé.

Certifikované párty stany, jež jsou dnes běžně k dostání za pár tisíc korun, se dají při venkovní akci zužitkovat třeba i jako základna při přípravě pokrmů na grilech a v polních kuchyních. Pokud sem dáte i židle se stolky, případně lavičky, rázem ze stanu získáte skvělý prostor pro konzumaci jídel a posezení.

Na co si dát při výběru zahradního stanu pozor?

Jak vidno, kvalitní párty stany si rozhodně své místo na zahradní akci zaslouží. Vždy je ale zapotřebí, aby měly určité parametry. Důležitá je především stabilní a dostatečně pevná konstrukce. Ideálně má být vyrobená z lehkých kovů. Moderní párty stany se díky promyšlenému konstrukčnímu řešení dají postavit za pár minut.

Velkou roli hrají i střešní a boční plachty. Osvědčeným materiálem je v tomto případě polyester. Je totiž plně vodotěsný, takže vám do stanu skrz střechu nespadne ani kapka. Zároveň jde o velmi odolný materiál, který se jen tak neprotrhne. Domácí hospodyňky jistě ocení i snadnou údržbu, protože se plachty z polyesteru snadno omyjí. Potřebujete k tomu jen hadici s vodou. Očištěné plachty stačí nechat oschnout. Následně je zabalíte, složíte konstrukci a celou soupravu do příští akce uložíte kupříkladu do garáže, případně do kůlny. Každopádně vždy na místo, které je suché. Je ale vysoce pravděpodobné, že vám párty stany poslouží hned několikrát během letní sezony. Klidně mohou být venku postavené celé měsíce do doby, než se venku ochladí a akce definitivně přesunete dovnitř domu.

Stany od firmy BRIMO

Kvalitní a zároveň cenově dostupné párty stany v několika variantách nabízí společnost BRIMO. Jedná se o rychle rozkládací párty stany s pevnou ocelovou konstrukcí a zmíněnými polyesterovými plachtami. Všechny produkty mají patřičné certifikáty, jež dosvědčují, že jde o bezpečné prvky, u nichž nemusíte mít starost, že se vám během akce už při jakémkoliv drobnějším větříku rozpadnou.

Rate this post
Sdílejte