Půjčit si může každý

Půjčit si může každý

Sdílejte

Šanci na lukrativní a férovou půjčku má v dnešní době každý. Už dávno není potřeba chodit do bank, kde po vás chtějí spousty dokumentů, díky čemuž to trvá často tak dlouho. Pokud se rozhodnete pro nebankovní společnost, můžete si vše vyřešit jednoduše online.

Půjčky od nebankovní společnosti se bát nemusíte

Pohráváte si s myšlenkou, že byste si půjčili peníze od nebankovní společnosti, konkrétně nebankovní hypotéku? Jedná se o velmi silné konkurenty klasických bank, a to z toho důvodu, že svým klientům poskytují spoustu zajímavých výhod, se kterými se v bance zkrátka nikdy nesetkáte. Jestliže se tedy chcete vyhnout týdnům plného papírování a dokazování příjmů, vyzkoušejte tuto možnost, která je bezesporu mnohem hladší a jednodušší. Jaké výhody vám může toto rozhodnutí přinést?

  • Bez nutnosti cokoliv vyřizovat osobně, vše řešíte přes počítat a přes telefon
  • Peníze budete mít na svém účtu již do jednoho dne od podepsání smlouvy
  • Možnost ručit jakoukoliv nemovitostí, od domů, přes byty až po pozemky
  • Bez potřeby dokazovat svoje příjmy, nebo dokonce příjmy dalších členů rodiny, hypotéka bez příjmů vhodná i pro nezaměstnané
  • Žádné nahlížení do registrů, žádné zbytečné omezování
  • Férový přístup a zodpovědné jednání ke všem klientům

Výhodnější úroková sazba

Dříve spousta lidí volila banky, protože tyto společnosti nedokázali nabídnout dostatečně výhodný úrok. Dnes je situace však již úplně jiná. 100% hypotéku můžete získat s naprosto výborným úrokem, který se může pohybovat již od 3 % p.a. Pokud se alespoň trochu orientujete ve světě úrokových sazeb, tak jste určitě moc mile překvapeni, jak výhodný finální úvěr bude. Toto je totiž sazba, která může směle konkurovat spoustě nabídkám od klasických bankovních institucí.

Pozor si však dejte tehdy, pokud máte nějaké závažnější zápisy v registru dlužníků. Těmto zájemcům se totiž bude muset v některých případech sazba zvýšit, a to třeba na 6 % p.a. Stále se však jedná o velmi atraktivní hodnotu, která vám zajistí to, že nepřeplatíte tolik, jak jste se obávali. Je třeba si uvědomit, že se zápisem v registru byste v bance ani neměli šanci uspět, proto je šest procent stále velmi dobrou nabídkou, kterou zajisté dokážete ocenit.

Rate this post
Sdílejte