CleanMaxx TR-3356: Turbo mezi vysavači

CleanMaxx TR-3356: Turbo mezi vysavači

Sdílejte

Zažraná špína v koberci? Nemusíte hned přemýšlet o půjčovně a profesionálním čištění koberců, protože kartáčový čistič koberců CleanMaxx tu je za cenu průměrného klasického vysavače a dokáže divy! Zastává totiž přesně ty funkce, které mají ty obří profesionální kobercové čističe. A máte ho doma, navždy a jenom pro sebe!

Navíc CleanMaxx slibuje výkon opravdu na max. Koberce i čalounění mohou znovu zářit čistotou, ba dokonce… budou zářit novotou!

Mokré čištění je dokonalé

Zatím nikdo nevymyslel dokonalejší čištění koberců a čalounění než silnou kombinací čistícího šamponu, kartáčů, vody a následného vysávání. Se systémem CleanMaxx je čištění koberce stejně snadné jako vysávání, čímž se zvyšuje pravděpodobnost, že přístroj doma užijete více než na občasné jednorázové vyčištění, ale může se stát snadno součástí běžného úklidu.

TIP: Hodí se i pro uklízení zatížených kobercových či čalouněných, látkových ploch po renovacích, rekonstrukcích, prašných činnostech v bytě nebo například po pylové sezóně.

Místo výkonu: Sedací plochy a koberce

Čistič koberců a čalounění je určen především na koberce, ale dá se s ním i výborně vyčistit čalouněná vodorovná plocha. Celou sedačku s ním nevyčistíte, ale v podstatě to nevadí. Vodorovné sedací plochy jsou totiž stejně těmi nejzatíženějšími místy a ostatní části sedaček bývají podstatně zachovalejší a stačí jim ruční vyčištění pěnou nebo šamponem.

Chlupy, zažraná špína, drobky, skvrny po vylitých nápojích a prach nemají šanci. CleanMaxxem vyčistíte nejen sedací plochy čalouněného nábytku, ale také sedáky, podsedáky, koberečky, ale také jím lze dobře vyčistit po zátěžové situaci či po sezóně matrace, futony nebo chlupaté tlusté rozměrné deky, které byste jinak do automatické pračky nedali a museli byste s nimi mířit do čistírny.

Dejte proto šanci čističi koberců s kartáči CleanMaxx TR-3356.

Voda čistí nejlépe!

Velkou výhodou je také bezprašný provoz, což se ne vždy u klasických vysavačů daří. Protože čistič koberců pracuje s vodou, kartáči a šamponem, nezanechává za sebou prašnou stopu a nevíří prach ani při doteku kartáčů s kobercem. Vše je hned pročištěno vodou se šamponem a následně je vyčištěný koberec vysán dosucha. Po použít je koberec hebký, nadýchaný a barvy jsou oživené čistotou i načechráním po vykartáčování. Toto vše je navíc navrženo tak, aby koberec nijak nepoškozovalo a systém jste mohli používat pravidelně.

Něco se rozbije? Bez starostí!

Kromě záruky pro vás máme ještě jednu jistotu. Náhradní díly jsou stále k dispozici. Máme pro vás plnou podporu a všechny náhradní díly na požádání pořídíte u nás.

 

 

 

4/5 - (1 vote)
Sdílejte