Dopřejte si domácí pohodu. 4 výhody relaxačních vyhřívaných křesel

Dopřejte si domácí pohodu. 4 výhody relaxačních vyhřívaných křesel

Sdílejte

S pořádným a kvalitním odpočinkem hravě dobijete baterky i po opravdu náročném dni. Ne každému se chce pravidelně vyrážet na masáž a raději by si dopřával vlastní domácí relax. Jak to udělat? Odpovědí jsou komfortní relaxační vyhřívaná masážní křesla. Co všechno dokážou a proč se rozhodnout pro jejich pořízení? To se dozvíte ve 4 výhodách uvedených v tomto článku.

Ergonomické sezení pro úlevu zad

Po dlouhém dni v práci, namáhavé práci na zahradě či po dni, kdy se špatně vyspíte, se hodí mít své vlastní ergonomické křeslo. Díky propracovanému tvaru je sezení v masážním křesle příjemné samo o sobě. Každá křivka je navržena pro optimální podporu páteře a namáhaných zádových svalů. Se zvětšenou opěrkou pro hlavu je krční páteř v nejlepším úhlu pro prevenci nepříjemných bolestí. K samotnému křeslu patří i praktická opěrka nohou. Ruce zase příjemně uvolníte na tvarovaných područkách.

Několik funkcí a uvolňující masáž

Pořídit si domácí wellness studio v podobě kvalitního masážního křesla je perfektní investicí do vlastní pohody.Tato polohovatelná křesla se mohou pochlubit několika různými programy pro masírování. Uvnitř se nachází až 8 masážních míst, z čehož dvě jsou v opěrce nohou. Navolit si můžete z 5 různých masérských programů, kdy si vybíráte z malé a větší intenzity masáže. Klidně i pro každodenní použití se hodí 4 automatické programy pro masáž zad, hýždí a stehen nebo výběr vlastní masírované zóny. Ve studených zimních měsících oceníte vyhřívání v bederní části pro zlepšení prokrvení. Zlepšení cirkulace krve prospívá i při problémech s nízkým tlakem a neustále studenými končetinami. Zároveň může ulevovat i při menstruačních bolestech.

Kvalitní provedení z kůže

Každé relaxační masážní křeslo je vyrobeno z kvalitní ekologické kůže. Na výběr máte z několika různých barev podle toho, co se zrovna hodí do vašeho interiéru. Předností ekologické kůže je její lepší odolnost, pevnost a delší životnost v porovnání s obyčejnou kůží. Je navíc příjemně měkká, aby sezení na křesle bylo co možná nejvíce pohodlné za každé situace. Jemné polstrování se dokonale přizpůsobí tělu a poddajná kůže doladí příjemný pocit.

Pro čtení i sledování televize

I v případě, že zrovna nevyužíváte žádný masážní program, je sezení v relaxačním křesle velmi pohodlné. Využijete ho při sledování televize, čtení knihy i klidném odpočinku během náročného dne. Zapnutí masážního programu podle vašeho přání je už jen pomyslnou třešničkou na dortu. Uvidíte, že si své vlastní skladné relaxační studio zamilujete a bude patřit mezi vaše nejoblíbenější kousky nábytku. Kromě příjemného sezení totiž i krásně vypadá a díky provedení z kůže má luxusně elegantní vzhled.

Rate this post
Sdílejte