Elektrospotřebič, se kterým ušetříte? S pračkami a sušičkami LORD tedy určitě!

Elektrospotřebič, se kterým ušetříte? S pračkami a sušičkami LORD tedy určitě!

Sdílejte

Sháníte opravdu exkluzivní elektrospotřebič za příznivou cenu? Elektrospotřebič, se kterým ušetříte čas i peníze? Už nemusíte! Poradíme vám, kde seženete pračku a sušičku, která vypere a vysuší na výbornou. A za hubičku!

Praní a sušení už dávno nepatří mezi domácí práce. S těmi pravými spotřebiči je na místě spíše pojem domácí potěšení. Ony totiž většinu práce vykonají za nás, a my se tak můžeme věnovat příjemnějším aktivitám. Spotřebiče LORD tedy určitě. Posuďte sami.

Zaměřeno na moderní pračky

Moderní pračka LORD W1 je nejenom maximálně úsporná (s energetickým štítkem A+++ -30% – to znamená, že je o třicet procent úspornější než ty nejúspornější pračky na trhu), tichá, ale během praní dokonce kontroluje rozložení prádla a zajišťuje jeho rovnoměrné rozložení.

Sama váží i dávkuje

Prádlo si sama zváží a sama nadávkuje patřičné množství prášku. K tomu disponuje patnácti různými programy včetně toho pro alergiky (AlergiePlus). Pere rychle (Speed Perfect) nebo pomalu (EcoPerfect). Je to zkrátka chytrá smart pračka, která praní povznáší na zcela novou úroveň.

Zaměřeno na moderní sušičky

Jak doma sušíte? Venku na šňůře? V létě proč ne, ale v zimě? To se suchého prádla zřejmě nedočkáte. Sušička tak je více než luxusem nezbytností. Jakou zvolit? Co byste řekli sušičce LORD T1 s tepelným čerpadlem?

Tichý a výkonný

I tento spotřebič je tichý, energeticky nenáročný a výkonný. Díky velkému prostoru v bubnu se prádlo při sušení přirozeně načechrává, což se samozřejmě projeví na kvalitě sušení jako takové. Takto vysušené prádlo vůbec nemusíte žehlit! Na výběr opět máte až z patnácti programů, ať již se jedná o programy „k žehlení“, „do skříně“, speciální program „outdoor“ či časové programy teplé a studené sušení.

S pračkou a sušičkou LORD zkrátka vaše prádlo bude perfektně vyprané i vysušené. A vy díky němu budete jako ze škatulky! Tak neváhejte!

Rate this post
Sdílejte