Myslete na svou bezpečnost a investujte do certifikovaných bezpečnostních dveří

Myslete na svou bezpečnost a investujte do certifikovaných bezpečnostních dveří

Sdílejte


Statistiky jsou poměrně pozitivní. Počet vloupání do domácností je v současné době na mírném sestupu. Zloděje od jejich nekalých záměrů mimo jiné odrazují technologicky vyspělé zabezpečovací systémy v podobě alarmů, bezpečnostních kamer, bezpečnostních fólií do oken a bezpečnostních dveří.

To ale samozřejmě neznamená, že setrvávají v nečinnosti. Naopak se zaměřují na domácnosti, jež těmito technologiemi vybavené nejsou. Nemáte-li například ve svém bytě bezpečnostní dveře, je velká šance, že budete poctěni nemilou návštěvou.

Na bezpečnostních dveřích nešetřete

Do bezpečnostních dveří neváhejte investovat. Nehleďte ani tak na cenu jako spíše na renomovaného dodavatele. Ten je zárukou, že jím nabízené dveře jsou vybavené nezbytným bezpečnostním certifikátem. Pokud jím dveře firmy, již jste si vybrali, nedisponují, jděte o dům (obchod) dál. Ze stejného důvodu se také vyhněte dveřím sériové výroby dovážené z Číny či Polska. Ty sice bývají levnější, ale váš majetek moc neochrání.

Parametry kvalitních bezpečnostních dveří do bytu

V hledáčku vašeho zájmu by zkrátka měly být certifikované dveře do bytu české výroby, které naplňují veškeré normy, ať již se jedná o již zmíněný bezpečnostní, nebo i protipožární certifikát. Ten je dokonce ze zákona povinný. Na trhu se ovšem setkáte s certifikovanými bezpečnostními dveřmi, které vám budou fungovat i jako skvělý izolant – zvukový i tepelný. Takové dveře pak dokážou vyřešit hned několik problémů najednou.

Věřit můžete dveřím Next

Jedněmi z nejkvalitnějších bezpečnostních vchodových dveří v současné době trh zásobuje renomovaná společnost Next. Dveře do paneláku vyrábí jedině na míru, a to po osobním zaměření technikem. Ten zároveň doporučí nejvhodnější model a s ním samozřejmě i vložku a kování. Mějte na paměti, že bezpečnostní kování a vložka musí být certifikované ve stejné bezpečnostní třídě jako dveře.

Abyste mohli klidně spát

Budete-li s nabídkou souhlasit, do dvou měsíců budete mít dveře nainstalované. A od toho okamžiku budete moci klidně spát. Víte, že ke spoustě krádeží dochází v noci za přítomnosti majitelů? Součástí služeb je samozřejmě nezbytný záruční i pozáruční servis. A nonstop zámečnická pohotovost. Tak neváhejte!

Rate this post
Sdílejte