Viega – maximum pro kvalitu pitné vody

Viega – maximum pro kvalitu pitné vody

Viega kvalita ověřena stoletím

Sdílejte

Viega je rodinná firma s tradicí, která sahá až do roku 1899. Po počátečním zaměření na pivní armatury se společnost rychle rozrostla a její nabídka se rozšířila o instalační techniku. Dnes Viega patří se svými deseti pobočkami po celém světě, více než 4 000 zaměstnanci a rozsáhlým sortimentem mezi největší společnosti na trhu. Přináší svým zákazníkům širokou nabídku potrubních systémů i předstěnové techniky.

Proč vybrat Viegu?

Jedním z primárních cílů společnosti Viega je uchovat kvalitu pitné vody. Toho je dosaženo za pomoci inovativních funkcí, jako je například Hygiene+. Napomáhá zabránit stagnaci a kritickým teplotám v instalačních systémech. Jako zákazníci také oceníte trvalou udržitelnost a vysokou energetickou efektivitu danou systémy izolací a plošného temperování. Izolace od Viegy vám pomohou snížit spotřebu a tím i ušetřit měsíční náklady.

Vysoká kvalita a vynikající výsledky při testování

Samozřejmostí je testování protipožární ochrany, ve kterém tyto instalace obstály na jedničku. Testované jsou i další výkony nabízeného sortimentu, které mají v laboratorní zátěži převyšující domácí podmínky vysokou úspěšnost. Vedle efektivní funkčnosti spolu se stálým modernizováním a vylepšováním svých systémů byste jen těžko hledali konkurenci Viegy také po estetické stránce. Značka získala již více než 100 designových ocenění. Všechny výrobky jsou svým vzhledem a tvarováním velice působivé a na první pohled je jasné, že se jedná o vysoce kvalitní zhotovení.

Produkty i pro ty nejnáročnější

Kvalita je hlavním cílem značky Viega, protože v potrubních systémech se nedají dělat žádné kompromisy. Výrobky této společnosti kromě naprosté spolehlivosti, která je nezbytná v každé situaci, ale také jejich funkčností uspokojí přání i těch nejnáročnějších zákazníků. Mohou se pyšnit označením „made in Germany“ s vysokými výrobními německými standardy. Nejčastějšími používanými materiály u Viegy jsou ušlechtilá ocel, měď, červený bronz a velice odolný plast. Díky neustálému vývoji a výzkumu máte jistotu, že objednáváte vždy velice kvalitní a moderní zařízení, na které se můžete spolehnout.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte