Vybavení, které by vám doma nemělo chybět a ocení jej nejen kutilové

Vybavení, které by vám doma nemělo chybět a ocení jej nejen kutilové

Sdílejte


Někdo téměř denně, někdo jen občas, ale přece, potřebuje nářadí, kterým zvelebuje domácnost, zahradu, vyrábí krásné, originální domácí pomocníky, zkrášluje zahradu, opravuje pokažené věci atd. Některé nářadí tak používáme téměř denně, některé občas, ale i tak je skvělé jej mít doma a sáhnout po něm, když je potřeba. Které to je a které oceníte, ať máte dům se zahradou, chalupu, nebo rádi kutíte?
 

Aby šlo řezání téměř samo

K pomocníkům k nezaplacení je často kotoučová pila. Řezání kovu není jednoduché, pokud byste chtěli ručně řezat kupříkladu trubky, bylo by to nadmíru pracné. K dostání jsou kotoučové pily na železo určené pro kutily i pro profesionální použití. Řezat s nimi můžete svazky drátů, profily, trubky, vlnitý plech, různé materiály, jako je litina, hliník, nerez a podobně. Výkonný motor pil je často vybaven řízeným rozběhem a ochranou před přetížením. Díky vysokým otáčkám je řez minimálně otřepený a kraje nejsou deformované.  

Nafoukněte kde, co během chvíle

Nejen v létě oceníte jistě vzduchový kompresor. Foukání letního sportovního vybavení, bazénu pro děti, ale také kol k automobilu, na kolech celé rodiny atd. je mnohem snadnější s kompresorem. Jsou však velmi často používány pro pohon pneumatického nářadí. Nabídka je bohatá, vybírat můžete kompresory bezolejové, olejové, stacionární, Airprofi, Airstar, montážní, odhlučněné a mnohé jiné. Záleží jen na jejich účelu využití. 

Když nejde proud, pomůže elektrocentrála

Pokud potřebujete pracovat tam, kde není elektrický proud, nebo se chcete vyhnout výpadku a s ním spojenou nemožností pracovat se vším, k čemu elektřinu potřebujete, je skvělé mít doma elektrocentrálu. Výkonná elektrocentrála vyrobí dostatek elektřiny pro napájení elektrického nářadí, elektromotorů, svářecích agregátorů, topné i osvětlovací tělesa a podobně.  

Doplňte svou dílnu o vše potřebné, nebo pořiďte vybavení lepší a výkonnější. Bude se vám pracovat lépe a budete vědět, že se na nářadí, elektrospotřebiče i centrálu můžete spolehnout.

 

5/5 - (1 vote)
Sdílejte