Zájem o prodej nemovitostí stále roste

Zájem o prodej nemovitostí stále roste

Sdílejte

V posledních několika letech ceny nemovitostí rostou, přičemž tento trend bude pokračovat i v nadále. Pokud tedy máte zájem o komerční nemovitost pro své podnikání, je nejvyšší čas pustit se do jejího hledání. Především hlavní město je ideální místo, kde si otevřít svou kancelář, obchod či pobočku své společnosti.

Jestliže nechcete platit za pronájem komerční nemovitosti, nemusíte, protože se stačí podívat na prodej nemovitostí. Vybrat si můžete nebytovou jednotku o různé rozloze i na adrese, která vám nejvíce vyhovuje. Pamatujte však, že čím je adresa atraktivnější, tím lépe budete vypadat v očích potenciálního obchodního partnera i zákazníka.

prodej nemovitostí

Specialista na prodej nemovitostí

Pokud hledáte odborníka, jenž má na starosti prodej komerčních nemovitostí, potom se obraťte na společnost PSN. Zaměřuje se pouze na hlavní město a jeho blízké okolí. V nabídce máte kanceláře, obchody a další komerční objekty. Co takhle si koupit obchodní prostor v Praze 7 – Holešovice, kde vás vyjde 74 metrů čtverečních na 5 600 000 korun. V případě, že byste chtěli nebytovou jednotku o velikosti 73 metrů čtverečních v Praze 1, potom počítejte s cenou okolo 6 500 000 korun.

Prodej komerčních nemovitostí není nic složitého

Přímo na webových stránkách společnosti PSN najdete nemovitosti na prodej, takže máte z čeho vybírat. Ujasněte si však nejprve, k jakému účelu chcete objekt využívat, protože je rozdíl, jestli má sloužit jako kancelář, nebo obchod. Stejně tak u PSN najdete sklady a málometrážní či mezonetové byty. Ty nejlepší nemovitosti jsou rychle pryč.

Nabídka je opravdu pestrá, tak neváhejte a pusťte se do výběru. Investice do nemovitosti se rozhodně vyplatí, protože realitní trh neustále vzkvétá. Ceny nemovitostí porostou, tudíž prognózy jsou příznivé.

Rate this post
Sdílejte