Změna interiéru za pár korun? Vsaďte na dekorační polštáře!

Změna interiéru za pár korun? Vsaďte na dekorační polštáře!

Sdílejte

Taky máte s blížícím se jarem chuť udělat nějaké změny v bytě? Nemusíte hned stěhovat nábytek nebo přemýšlet nad novou výmalbou. Možná by pro začátek stačilo jen pohrát si s doplňky. Protože právě tyto zdánlivé drobnosti dodávají vašemu bydlení určitý charakter, ukazují, co je vám blízké nebo jakou náladu právě máte.

Úklid v bytě, úklid v duši

Jestli je vám blízký současný trend minimalismu, můžete se jím inspirovat právě při uspořádání vašeho bydlení. Bude to chtít ale nějaký čas, protože každý z nás má nahromaděno spoustu suvenýrů a dekorací, na které se často jen zbytečně práší. Zkuste je všechny vytahat ven, taky abyste je měli na očích. Projděte si všechny ty drobnosti, které máte před sebou. A pak se vrhněte na třídění. Kousky, které pro vás zrovna teď nejsou důležité, klidně schovejte někam do krabice, třeba na ně za půl roku přijde řada.

Chtělo by to zútulnit? Přidejte dekorační polštáře

Sedli jste si na pohovku a připadá vám trochu nepohodlná? Nebo máte pocit, že po odstranění známých lapačů prachu je v pokoji najednou atmosféra jak v katalogovém pokoji z Ikei? Teď je správný čas doladit vzhled pokoje nějakým detailem. Takovým prvkem můžou být právě dekorační polštáře. Pokud jste romanticky založení, chystáte se slavit Valentýna, výročí svatby či máte jen chuť podpořit zamilovanou atmosféru, zvolte polštáře s květinovými prvky. Jednobarevnou sedačku můžete oživit polštáři v kontrastní barvě nebo s nějakým zajímavým, například krajkovým vzorem. Luxusní dekorační polštáře ze saténu se hodí i do ložnice. Tam máte navíc možnost koupit si sadu potahů i ložního prádla, aby bylo vše sladěné do jednoho stylu.

Potahy na dekorační polštáře jsou velmi levné. Můžete tak měnit vzhled vašeho interéru tak často, jak budete mít chuť. Inspirovat se můžete například akční nabídkou oblíbeného e-shopu Kvalitex.cz.

 

Rate this post
Sdílejte