Znáte stylové vnitřní rolety den a noc?

Znáte stylové vnitřní rolety den a noc?

Sdílejte

Venkovní nebo vnitřní rolety, případně raději žaluzie? To jsou věčné otázky, na něž není snadné odpovědět. Všechna řešení mají svoje klady. Pokud vám ovšem jde zejména o design, vaší pozornosti by určitě neměly uniknout látkové rolety den a noc.

Roleta den a noc je perfektním designovým kouskem. Jde o roletu, která se skládá ze střídajících se pruhů. Jeden pruh je vždy neprůsvitný, látkový, a druhý je z průhledné síťky. Tím, jak se tyto pruhy překrývají, nastavujete intenzitu světla v místnosti.

Po designové stránce je u rolet den a noc z čeho vybírat

Tyto rolety od firmy FEXI jsou dostupné v mnohých barvách. Nechybí neutrální bílá, černá či béžová, ale ani pestřejší barvy jako modrá, fialová nebo růžová. Velkým trendem jsou přírodní barvy kopírující motivy dřeva, či mramoru. Záleží, na co si troufnete a co se vám domů hodí. Pokud toužíte po úplném zatemnění, jsou lepší tmavší barvy. U světlých barev je intenzita světla vyšší.

Montáž a ovládání jsou naprosto jednoduché

Rolety den a noc jsou unikátní také v tom, že jsou dodávány v hotovém stavu, složené a sešroubované. Díky tomu montáž trvá maximálně pět minut, navíc nemusíte nic vrtat. Rolety se na okno pouze zavěsí. Jsou vhodné skutečně pro každý typ oken, stačí změřit rozměry a firma FEXI vyrobí variantu přesně pro vás.

Kombinace rolet a žaluzií

Vnitřní rolety den a noc vlastně kombinují princip rolet a žaluzií. Jsou tedy ideální pro ty, kdo se nemohou rozhodnout. Skládají se z jednotlivých lamel jako žaluzie, zároveň vypadají stylověji a odstraňují jednu nevýhodu. Zatímco hliníkové lamely žaluzií se před den nahřívají a v noci teplo sálají, látka tohle nedělá. Kromě toho existují i varianty rolet den a noc, vhodné do koupelny a jiných místností, kde je vlhko.

Rolety den a noc jsou poměrně novinkou. Pokud ji chcete nejdříve prozkoumat, máte možnost. Na webu výrobce FEXI je možné objednat vzorky látky zdarma a zcela nezávazně. Přesvědčte se sami, že jsou FEXI rolety originál, který s celkovým dojmem místnosti udělá divy.

Rate this post
Sdílejte