Jak vybrat ten správný nábytek do kanceláře?

Jak vybrat ten správný nábytek do kanceláře?

Sdílejte

Pokud jde o nábytek pro vaši kancelář, neměli byste jeho výběr podceňovat, nestačí jen vybrat nějaké židle, aby ladily do barvy a je to. Kancelářský nábytek přímo ovlivňuje produktivitu zaměstnanců. Také byste nechtěli sedět osm a více hodin na židli a se zakloněnou hlavou strnule sledovat monitor, že?

Tento článek vám poradí, jak postupovat při výběru toho správného nábytku pro vaši kancelář.

Pohodlí hraje prim

Zajistěte, aby se všichni vaši zaměstnanci cítili pohodlně. Předejte tak pracovním neschopnostem z důvodu bolestí krční páteře a zad obecně. V dnešní době lze koupit kancelářská křesla, která nejenže jsou esteticky pěkná, ale také splňují ergonomické požadavky a jsou pohodlná.

 

 

Nábytek, který odráží vaši firemní strategii

Kancelářský nábytek by měl odrážet image, značku a ducha vaší společnosti. Nezapomeňte, že návštěvy, které přicházejí do vaší firmy se na nábytek rozhodně dívají, a pokud se snažíte, aby vaše firma působila důvěryhodně, na nábytku rozhodně nešetřete. Můžete mít ty nejstylovější vizitky, kvalitně zpracovaný marketing, ale pokud máte v kanceláři ošoupaná křesla, dojem rozhodně neuděláte.

Myslete i na úložné prostory

V každé kanceláři se občas nahromadí kupy papírů, nevyřízených objednávek a balíčků, které se mají zaslat, ale ještě ne to nebyl čas. Pokud chcete, aby vaše kancelář působila vždy uklizeně, musí mít každá věc svoje místo, a proto při zařizování kanceláře myslete také na úložné a odkládací prostory. Pokud je to potřeba, nakupte také parádní konferenční stolky, které mohou sloužit nejen na podávání kávy návštěvám, ale také jako příležitostný odkládací prostor, pokud máte v kanceláři audit, či inventuru.

Dobrým tipem je i zřízení klidného koutku pro zaměstnance, kde si v rámci pauzy budou moci dát svačinu a popovídat si s kolegy. Nejenže to stmelí kolektiv, ale ušetříte tak i za teambuildingové akce. Dbejte na to, aby se vaši zaměstnanci v práci cítili pohodlně, protože jenom spokojený zaměstnanec odvádí stoprocentní výkony.

Rate this post
Sdílejte