LAMAX Solitaire1: Stylový zvuk v kompaktním těle

LAMAX Solitaire1: Stylový zvuk v kompaktním těle

Sdílejte

Značka LAMAX se na trhu etablovala teprve nedávno, ovšem už si stihla získat poměrně solidní prestiž. A to hlavně (ale nejenom) díky svým převratným přenosným reproduktorům, kterým do kompaktního těla vložila skutečně hutný zvuk.

Jedním z takových reproduktorů v portfoliu značky je model Solitaire1, který na první pohled zaujme už svým designem, jenž se jednoznačně vymyká šedivému průměru. Černý kovový obdélník s „osekanou“ dolní a zaoblenou horní hranou je osazen tyrkysovými linkami, jež se už staly jakousi „ochrannou známkou“ značky.

Prémiový vzhled zapadne do jakéhokoliv interiéru včetně moderních kanceláří, a přesto je tělo zařízení dost odolné na to, aby přežilo cestu v batohu s dalšími věcmi. Člověk by ani nevěřil, že do takto kompaktního těla se podařilo nacpat dvojici výkonných měničů s celkovým výkonem 20 wattů, a kromě toho také pasivní zářič, který je schopen zachytit vnitřní vibrace a poslat je ven ve formě slušných basů.

Reproduktor LAMAX Solitaire1 podporuje technologii Bluetooth 4.2, s jejíž pomocí ho připojíte ke zdroji hudby (například smartphonu) a následně můžete poslouchat hudbu i 12 hodin v kuse na jedno nabití, nemáte-li právě po ruce elektrickou zásuvku. Mezi spárovaným smartphonem a reproduktorem Solitaire1 přitom může být vzdálenost až 15 metrů.

Hudbu můžete regulovat a přepínat přímo prostřednictvím ovládacích prvků umístěných na těle přístroje. Navíc zařízení dokáže fungovat i jako handsfree, takže když vám někdo volá, není třeba hned sahat po telefonu, ale volajícího si zkrátka pustíte na hlasitý odposlech. K podporovaným rozhraním patří i 3,5mm jack – to kdyby váš zdroj hudby nevěděl, co je to Bluetooth.

 

https://beat.lamax-electronics.com/cz/solitaire1/  

Rate this post
Sdílejte