Realitní portál Cincink pomůže se pronájmem i prodejem nemovitosti

Realitní portál Cincink pomůže se pronájmem i prodejem nemovitosti

Sdílejte

Ve chvíli, kdy chceme prodat nebo pronajmout svůj dům či byt, zjistíme, že se jedná o poměrně náročný proces. Kromě zajištění propagace se totiž musíme postarat i o právní stránku věci. Zapomenout nesmíme ani na správné spočítání a zaplacení daně. Vše sice můžeme svěřit realitní kanceláři, zdaleka ne každému z nás ale takové řešení vyhovuje.

Obvykle chceme svou nemovitost prezentovat co nejširšímu okruhu zájemců a zároveň mít nad celým procesem plnou kontrolu. U realitky se ale musíme přizpůsobit jejímu zaběhnutému systému a navíc často akceptovat podmínky, které jsou pro nás jen zdánlivě výhodné. Naštěstí se nám v dnešní době ale nabízejí i další možnosti prodeje či pronájmu nemovitosti, při kterých můžeme využít pomoc profesionálů v rozsahu, který si sami nastavíme.

Jak funguje realitní portál Cincink?

Cincink není jen prostor pro zveřejňování inzerátů. Nabízí komplexní služby jak pro nabízející, tak pro zájemce hledající dům či byt ke koupi, případně k nájemnímu bydlení. Nemusíme tak být na všechno sami nebo složitě shánět jednotlivé specialisty a platit přemrštěné částky a provize za to, co sami nezvládneme. Mezi chytré služby realitního portálu Cincink patří odhad ceny nemovitosti, nafocení bytu, vizualizace interiéru, textace prodejního inzerátu, technická inspekce nemovitosti, vyřešení všech právních a daňových záležitostí.

Správně sepsaná smlouva a dokonalé porozumění jejímu textu jsou pro úspěšný obchod nezbytné

Na sepsání smlouvy se všemi náležitostmi většina z nás sama nestačí. Specialisté Cincinku to vědí a nabízejí nám i právní služby. Klientům jsou k dispozici zkušení advokáti, kteří ve spolupráci s Komerční banky přípravu budoucí kupní smlouvy, rezervační smlouvy, kupní smlouvy i návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. A navíc můžeme využít i dvě třicetiminutové právní konzultace.

S daňovým poradcem vás žádné nepříjemnosti s finančním úřadem nečekají

Daňový poradce nám pomůže s daňovým přiznáním i s daní z nabyté nemovitosti. Navíc se daňovému poradci v drtivé většině případů podaří vyjednat výjimku pro doložení znaleckého posudku. A ohlídá nám dodržení všech zákonných termínů. Navíc provede i případné opravy nesrovnalostí, zjištěných finančním úřadem.

Nejbezpečnějším řešením převodu prostředků je úschova peněz

Úschova peněz od Komerční banky nám umožní mít své prostředky pod dokonalou kontrolou. Při prodeji nemovitosti se jedná o optimální řešení, které poskytne jistotu prodávajícímu i kupujícímu.

Nedostek prostředků vyřeší hypotéka

Pro ty, co potřebují pomoci s financováním, tu navíc je i hypotéka od Komerční banky, která je silným partnerem realitního portálu Cincink.

 

Rate this post
Sdílejte