Potřebujete nainstalovat kamerový systém? Chtějte více

Potřebujete nainstalovat kamerový systém? Chtějte více

Sdílejte

Cctv 1144371 640Nainstalovaný kamerový systém se osvědčil jako velice účinná ochrana domácnosti. Jenomže elektronizace proniká do našich domovů i dál než jen k zabezpečovacímu systému. Nechte si zautomatizovat celou domácnost.

Moderní kamerové systémy pro ochranu majetku

Kamerový systém spolehlivě chrání náš majetek zejména v rodinných domech, ale i v rekreačních objektech. Pro instalaci tohoto systému rozhodně nekupujte pouze samotné kamery, o kterých nemáte představu, jak fungují, či jak je správně instalovat. Na zajištění ochrany svého majetku si vždy najděte specialisty. Společnost Sikur Systems je specialistou na kamerový systém Praha, ale instalace provádí i kdekoliv jinde v rámci České i Slovenské republiky.

Dnes je naprostým standardem IP kamerový systém. Ten je zárukou toho, že vám pachatel neodcizí i samotnou kameru se záznamem, a je proto nesrovnatelně spolehlivějším než staré systémy. Kamera je propojena s počítačovým systémem a prostřednictvím internetové sítě se záznam odesílá na vzdálené úložiště. Můžeme si jej kdykoliv prohlédnout třeba na mobilním telefonu. Systém už nepotřebuje ani připojovat na různé pulty centrální ochrany. O narušení dostanete ihned záznam e-mailem či prostřednictvím SMS. Může též být aktivovaná funkce sirény, která pachatele zažene.

Sikur Systems montuje pouze perfektně funkční zařízení s vysokou rozlišovací schopností až do 12 Mpix, která jsou pak schopna na snímku rozpoznat i obličej pachatele, případně poznávací značku automobilu. Kamery mohou být funkční též v noci nebo být vodotěsné.

Elektronické zabezpečení jako součást domácí automatizace

Elektronizace čím dál tím více proniká do našich domácností a nabízí nám nadstandardní pohodlí. Sikur Systems vám navrhne a nainstaluje i součásti domácí automatizace. Může jít o kompletní elektronické zabezpečení nemovitosti, ale i o ovládání topení, klimatizace, žaluzií, osvětlení, přístupového systému do domu, či řízeného zavlažování zahrady.

Rate this post
Sdílejte