Požár, voda, ale také vandalismus nebo graffiti: dobrá pojistka kryje škody komplexně

Požár, voda, ale také vandalismus nebo graffiti: dobrá pojistka kryje škody komplexně

Sdílejte

Bydleniastyl.cz Ergo Cz NahledovyČeho se lidé obávají v souvislosti s majetkem nejvíce? Podle průzkumů jednoznačně ohně a požárů. Na rozdíl od odpovědí, ve skutečnosti nebývají požáry tak časté, i když následky jsou fatální. Oproti tomu zlehčovaná voda je viníkem v žebříčku škod na prvním místě, zde platí pravý opak. Škody nebývají příliš vysoké, ale zase bývají vodovodní nehody časté. U majetku je ale nejvhodnější mít komplexně uzavřenou pojistku, která kryje základní i katastrofická rizika v ceně.

Chraňte svůj domov

Jak ochránit svůj domov? Kromě důležité prevence a adekvátního zabezpečení obydlí je také nutné myslet na kvalitní pojištění majetku s krytím všech základních rizik, ale také těch nadstandardních, které jsou však poměrně časté a způsobují nemalé finanční škody. Kromě pojištění nemovitosti a domácnosti je dobré pojistit také značkové a drahé elektrospotřebiče pojištěním prodloužené záruky a nezapomenout na špičkovou elektroniku, protože by mohlo dojít k nahodilému poškození nebo odcizení. U této pojistky je nastavena spoluúčast ve výši 25 % při poškození a 50 % při odcizení.

Bydleniastyl.cz Ergo Cz 01

Pojistěte nemovitost komplexně

Při sjednávání pojištění bytu a domácnosti se nabízí možnost komplexního pojištění, které kombinuje pojištění nemovitosti a pojištění domácnosti. Tyto dva pojistné produkty se totiž často zaměňují, proto je komplexní pojistka velmi výhodná. Navíc se sjednává pouze na základě obytné plochy v m², není třeba zdlouhavé oceňování majetku, ale současně chrání před rizikem podpojištění. Můžete tak být v klidu při útoku vandalů, sprejerů, ale také v případě zkratu na elektromotorech nebo rozbití skla z jakékoliv příčiny.

Bydleniastyl.cz Ergo Cz 02

Sjednání online během chvilky

V rámci pojistky můžete využít nonstop asistenční službu pro pomoc v nouzi a nechat si pomoci při zajištění zámečníka nebo elektrikáře. Pojištění bydlení online je navíc snadné a netrvá více než pár minut. Stačí zadat správně identifikační údaje a specifikovat informace o nemovitosti. Bonusem je také pojištění odpovědnosti, které se vztahuje na celou vaši rodinu. Má dokonce celosvětovou platnost a je sjednáno bez spoluúčasti.

Rate this post
Sdílejte