Rychlá půjčka na bydlení by měla být vždy především bezpečnou

Rychlá půjčka na bydlení by měla být vždy především bezpečnou

Sdílejte

Furniture 998265 640Naše bydlení nám umí z kapes vytahat mnohdy více peněz, než skutečně máme k dispozici. Bez různých půjček se neobejdeme. Pomáhá nám stavební spoření, často však nemusí stačit. Obvykle si hypotéky či půjčky ze stavebního spoření bereme na pořízení bytu. Jenomže další peníze nám pak schází na rekonstrukci i na pořízení vybavení domácnosti. A tady dost často šlápneme vedle.

Těšíte se do nového, avšak radost vám kazí, že už nemáte na to, abyste starý byt předělali na nový podle svých představ? Někdy nás dokonce nepřipravené zastihne doslova kalamita – je nutné akutně předělat elektřinu, topení, koupelnu, bytové jádro… Pokud nekupujeme novostavbu, s největší pravděpodobností nás čeká rekonstrukce. Do novostavby bytu se zas nechceme stěhovat s nábytkem po rodičích či prarodičích, stylově se vlastně do moderních bytů nehodí. Potřebujeme další peníze, ale všechny padly na pořízení bytu. A tak často zcela neuváženě sáhneme po některé z nebankovních půjček. Ne, nejsou neseriózní, to už si pod dohledem ČNB nemohou dovolit. Ale jsou drahé. Přitom existují půjčky určené speciálně pro bydlení. Takovou je rychlá půjčka od specialisty na úvěry pro bydlení – od Modré pyramidy.

Modrá pyramida nenabízí pouze stavební spoření

Její produkt s názvem Rychloúvěr je určen pro každého, kdo hledá finanční zdroje pro vylepšení svého bydlení – ať již na rekonstrukci, nebo na vybavení domácnosti. Úroková sazba 4,99 % ročně je s různými nebankovními úvěry skutečně nesrovnatelná. Jde přitom o úvěr bez zajištění, a to až do výšky 800 000 Kč. Splátky si lze rozložit na 20 let, uplatníte si též slevu na dani, tedy daňovou úsporu ze zaplacených úroků. Neplatíte samozřejmě nic ani za zpracování úvěru.

Rychloúvěr je přesně to, co hledáte, pokud potřebujete rekonstruovat či modernizovat své bydlení. K vyřízení je zapotřebí minium dokladů a je skutečně velice rychlé.

Vše, co potřebujete vědět o bydlení

Jestliže hledáte finančního partnera, který se skutečně specializuje na to, abyste mohli bydlet lépe, najdete ho právě v Modré pyramidě. Nejenže vám pomůže dofinancovat chybějící peníze v rozpočtu k tomu, aby se vám dobře bydlelo, podá vám též pomocnou ruku a poradí i s praktickými problémy kolem bydlení. Modrá pyramida má odborníky, kteří sestavují užitečné rady na různá témata kolem bydlení. Přemýšlíte, jak najít byt v Praze? Díky odborným radám z Modré pyramidy budete vědět, jestli nekupujete předražený byt pro danou lokalitu. Dostanete i další rady, jak při zájmu o byt uspět, pokud vás třeba čeká ještě zdlouhavé vyřizování hypotéky či úvěru na pořízení bytu.

Chcete si byt pronajmout? Nebo naopak, pronajmout ten váš? Odborníci vám poradí, jak sepsat nájemní smlouvu. Pozor na různé neprověřené rady z internetu. Mohou vás přivést do skutečně zapeklitých problémů. Vždy sáhněte jen po ověřeném vzoru smlouvy.

Jdete rekonstruovat starý panelákový byt, který ještě pokud jde o interiér neprošel žádnou revitalizací? Od odborníků z Modré pyramidy získáte orientační rozpočet na rekonstrukci bytového jádra. Takže víte, do čeho jdete.

Když je dobrá rada nad zlato

Modrá pyramida je partner, který nejenže vám pomůže získat prostředky na bydlení, na rekonstrukci i zařízení bytu, ale současně vám nabídne rady, díky kterým o peníze zbytečně nepřijdete. Koupě bytu i jeho pronájem – obojí může s sebou přinést celou řadu zapeklitých problémů, se kterými se setkáte poprvé v životě a nemáte s nimi žádné zkušenosti. Často naletíme mile působícímu prodávajícímu, realitce, nadchneme se pro byt kvůli jeho lokalitě, jenomže ten se pak ukáže být ve velice špatném stavu. Odborníci z Modré pyramidy radí rozhodně nepodceňovat posudek stavu bytu od technického inspektora. Najměte si jeho služby. Díky auditu bytu zjistíte, jaké další investice vás v souvislosti s jeho koupí čekají.

 

Rate this post
Sdílejte