Komody do obývacího pokoje vnesly vzdušnost

Komody do obývacího pokoje vnesly vzdušnost

Sdílejte

NabytekDříve působily obývací pokoje poněkud stísněným dojmem. Díky masivní obývákové stěně postrádaly vzdušnost. Vše změnila zejména velkoplošná televize, která si vyžádala jiný prostor. Pak se v našich obývacích pokojích usadily komody a zcela je přetvořily.

Komody do obývacího pokoje přinesly vzdušnost, nový design, ale i pořádek. Už se nesnažíme vystavovat za život nasbírané sváteční sklo. Dokonce i knihovny v době e-booku na čtečkách pomalu ztrácí smysl a minimálně se zmenšují. Směle si tak v prostoru obývacího pokoje vystačíme s komodami. Přitom rozhodně neposkytují méně úložného prostoru, právě naopak. Zejména zásuvkové komody nám pomohou jednodušeji vytřídit různé drobnosti. Když si třeba jednu zásuvku vyčleníme na doklady, budeme mít vždy uklizeno. Pak si stačí jednou za čas, klidně jednou ročně sednout a „zašanonovat je“. Nebo je dát do krabice označené konkrétním rokem.

Podobně dokážeme řešit zásuvku s léky (protože koupelna jim rozhodně nesvědčí), zásuvku se sporadicky používanou technikou (fotoaparáty apod.), dokonce zásuvku na svíčky pro milovníky romantiky. Důležitou je komoda pod TV, která umí ukrýt všechny ovladače, přehrávače, DVD a vše, co pro sledování potřebujeme.

Komody ale patří i do dalších místností

Komoda v ložnici přehledně uloží oblečení, v předsíni doplňky včetně tašek a kabelek. V dětském pokojíku je skvělou snad nejvíce. Uklidíte do ní dětské oblečení, kreativní pomůcky i chytře roztřídíte dětské hračky. Míchají se vám třeba různé stavebnice? Zapomeňte na drahé krabičky na LEGO kostky a vytvořte si systém ve vhodné komodě. Komoda se neztratí v koupelně, dokonce ani v jídelně či v kuchyni.

Komody z TOTO nábytek

Povedené moderní komody koupíte v e-shopu TOTO nábytek. Tradičně oblíbenou je komoda bílá lesk ze série YORK. Její jednoduchý design ji předurčuje nejen do kombinace s dalšími díly série, ale i pro zcela samostatné využití.

Rate this post
Sdílejte