Neodolatelná koupelna lze udělat všude. Víte, jak toho docílit?

Neodolatelná koupelna lze udělat všude. Víte, jak toho docílit?

Sdílejte

Neodolatelná koupelna lze udělat všude. Víte, jak toho docílit?

ekonstruujete-li váš interiér, nebo zařizujete úplně nové bydlení, určitě strávíte spoustu času přemýšlením nad barvami a stylem zařízení jednotlivých místností, nebo bytu jako celku. Neměli bychom řešit jen obývací pokoj, kuchyni a ložnici, ale stejnou měrou bychom měli vybírat i vybavení koupelny.

Inspirujte se, jak navrhnout koupelnu

Poohlížíte-li se po nábytku do koupelny, jistě prostřednictvím internetu narazíte na krásné fotogalerie, které vás mohou inspirovat k tomu, jak navrhnout koupelnu. Je velmi přínosné si je prohlížet. Budete si tak umět lépe představit, jak vypadá kombinace několika různých barev, materiálů, nebo vás samotné napadne doplnit koupelnu o nějaké další vybavení, nebo jiné barevné provedení.

Není od věci nechat si poradit zkušenými výrobci nábytku. Mezi ně patří i společnost Le Bon, jejíž originální nábytek je navrhován i vyráběn v České republice. Na trhu zaujímá pozici už téměř dvacet let, což je velmi dobrou vizitkou a zárukou dobře odváděné práce.

Při realizaci konkrétní koupelny se snaží vyjít vstříc jak požadavkům a představám klienta, tak využít prostor co nejlépe a to vše provést v nezaměnitelném designu.

Nábytek, který má svého ducha

Chcete-li obohatit vaši koupelnu o precizně provedený nábytek, společnost Le Bon vás zaručeně uspokojí. Příkladem mohou být závěsné skříňky s umyvadlem. Mají praktické samozavírání, originální design a bohatou nabídku uspořádání. Najdete dvoukřídlé i jednokřídlé skříňky, nechybí ani varianty s jednou nebo více zásuvkami a různými druhy úchytů.

Skříňky jsou vyráběny v osmi různých šířkách, což umožňuje ten pravý výběr jak do prostorných, tak menších koupelen.

Neméně důležitá je i zrcadlová skříňka do koupelny. Můžete volit ze dvou způsobů otvírání, nechybí praktické poličky a možnost kombinovat s osvětlením, což ocení jak ženy při líčení, tak muži při holení.

Navštivte internetové stránky společnosti Le Bon a přesvědčte se sami o krásách a kvalitách nábytku, který vzchází z jejich dílny.

Rate this post
Sdílejte