Dopřejte si v ložnici pravý luxus

Dopřejte si v ložnici pravý luxus

Sdílejte

Dopřejte si v ložnici pravý luxus

Obklopujete se rádi krásnými věcmi? Vyhledáváte vždy tu nejvyšší kvalitu? Seznamte se s výběrem toho nejlepšího, co si můžete pořídit do ložnice. Nejen, že si koupí nové výbavy uděláte radost, ale navíc tím prospějete i svému zdraví.

Zasněte se ve velké dřevěné posteli

V posteli (v ideálním případě) tráví každý z nás přibližně třetinu každého dne. Aby se nám pohodlně spalo, potřebujeme dostatek místa. Dávno pryč jsou doby, kdy byla k dostání jen jedna univerzální velikost postele. Dnes vybíráme z mnoha velikostí, nebo si rovnou necháme vyrobit postel na míru.

Nejoblíbenějším a zároveň nejkvalitnějším materiálem pro novou postel je masivní dřevo. I když dřevěné postele patří k těm dražším, investovat se do nich vyplatí. I při jednoduché údržbě totiž vydrží mnoho let v perfektním stavu. A ani pak není vše ztraceno – dřevo se dá snadno renovovat.

Jak se vám líbí postel Samantha?

postel Samantha

Je z bukového masivu a dodává se ve třech barevných odstínech – buk, koňak a tabák. Je vhodná pro všechny lamelové rošty a matrace. Postel s rozměrem ložné plochy 160 nebo 180 x 200 cm teď navíc pořídíte v akci jen za 15 990 Kč (bez úložných prostorů a nočních stolků, ty si můžete dokoupit zvlášť).

Uvelebte se na své nové matraci

matrace Curem
matrace Curem

O kvalitě spánku rozhoduje především matrace. Na příliš měkké, nebo naopak příliš tvrdé matraci se hlubokého spánku jen tak nedočkáte. Stejně zdravému spánku neprospívá letitá proleželá matrace plná plísní a roztočů.

Nezapomeňte, že i v sebepečlivěji uklízené domácnosti by se měla matrace měnit nejpozději po sedmi letech. I když může na první pohled vypadat stále dobře, její hygienická životnost je ta tam.

Moderní kvalitní matrace jsou konstruovány tak, že se snadno přizpůsobí vašemu tělu, a vy se v noci můžete skutečně uvolnit. Ráno se pak probudíte odpočatí a plni energie. Vyzkoušejte například luxusní matrace Curem C 2000 nebo Curem C 5000 EGO.

Matrace Curem C 2000 (na obrázku vlevo) je dvouvrstvá, s ventilačním jádrem. Dvě vrstvy tvoří dva typy speciální pěny Curemfoam™, která zaručuje dokonalou podporu těla a pohodlný spánek. Pořídíte ji už od 12 990 Kč.

Curem C 5000 EGO je ještě o krok dále – skládá se ze čtyř vrstev Curemfoam™ různých tuhostí a objemů. Čtvrtá vrstva vytváří určitou ramenní kolébku, a tak zajišťuje maximálně přirozený spánek na boku. Cena této špičkové matrace začíná na 22 190 Kč.

Obě matrace jsou vhodné pro alergiky, mají snímatelný a pratelný potah v luxusním provedení a desetiletou záruku. K oběma matracím nyní jako dárek dostanete polštář Curem Mikado v hodnotě 2 500 Kč zdarma.

Objevte exkluzivní přikrývky

Curem přikrývky
Curem přikrývky

K dokonalému spánku už chybí jenom dokonalá přikrývka a polštář. Zapomeňte na neforemné duchny po babičce plné prachu a roztočů. Zahřát dokáže i tenká a lehká přikrývka. Luxusní přikrývky jsou vyrobené z prodyšných materiálů, ale zároveň perfektně udržují teplo.

Přikryjte se sadou Curem Exclusive.

Přikrývka Curem Exlusive má dvě vrstvy, uprostřed nichž vzniká izolační vzduchová komora, kterou vyplňuje polyesterové duté silanizované rouno. Výplň polštáře tvoří polyesterové kuličky, ty můžete sami odebrat díky zipu na boku polštáře, a změnit tak jeho výšku. Sada stojí od 2 150 Kč.

Luxus v ložnici = zdravý spánek

Investice do kvalitní postele, matrace nebo přikrývky je to nejlepší, co můžete udělat pro svůj zdravý spánek. Luxusní matrace zajistí rovnou polohu vaší páteře, pod správnou přikrývkou se v noci nebudete potit, ani vám nebude zima. Vaše ložnice se tak promění na místo absolutně nerušného odpočinku.

Rate this post
Sdílejte