Zdravotně nezávadné podlahy dosáhnete jedině s párou

Zdravotně nezávadné podlahy dosáhnete jedině s párou

Sdílejte

Cista Podlaha

Sílu páry znali už naši předkové, kteří ji začali hojně využívat v 19. století. Především u úklidových pomůcek ale přežila až do dnešních dní.

Alergik není jediný důvod, proč byste se měli snažit udržovat vaši podlahu dokonale čistou. Při pravidelném čištění vám totiž poděkuje nejen samotná podlaha, ale i vaše zdraví.

Dokonale čistá podlaha

Parní čističe Karcher jsou bezpochyby tím nejlepším, co pro podlahu můžete udělat. Jde totiž o bezkonkurenční nástroj, který toho uvnitř skrývá opravdu mnoho. Úplně dokonalý je ale v čištění. Dokáže totiž ze země odstranit i ty nejdrobnější nečistoty. Dostane ze země i nejdrobnější smítka prachu, které tak nebudou obtěžovat vás dýchací systém.

Dalo by se říct, že podlaha umytá parním čističem je srovnatelná s dobrým mopem. Díky kombinaci páry a vysokého tlaku ale dokáže čistit ještě kvalitněji. Vysoký tlak vám totiž bez námahy pomůže vyčistit téměř jakýkoliv povrch. A poradí si i s nebezpečnými alergeny. Leštiče podlah Karcher ještě více podpoří výsledný efekt. Především u dřevěných povrchů, kde dokonale vyniknou.

Potěší i alergiky

Sílu páry a vysokého tlaku využívá celá řada čističů. Mezi ně patří i parní žehlící stanice Karcher. Jak už samotný název napovídá, jde o klasickou žehličku, která ale funguje na podobném principu jako parní čistič. Dokáže tak využít dobrých vlastností parního čističe a dokonale vyžehlit vaše prádlo. Díky vysokým teplotám zničí i bakterie, viry a další nebezpečné látky, které by mohly ohrožovat nejen alergiky.

Se zničením alergenů pomohou i parní vysavače Bosch. Ty fungují podobně jako klasické vysavače, k lepšímu účinku ale využívají páru. Stačí tento vysavač vyzkoušet a nebudete chtít používat jiný. Jednou ranou se totiž postaráte nejen o kvalitní vysátí, ale také umytí podlahy. V kombinaci s kvalitními přípravky ted ušetříte velké množství práce a podlaha přitom bude umytá ještě kvalitněji, ne-li lépe.

Rate this post
Sdílejte