Byty u parku – stylové bydlení v centru metropole i zeleně

Byty u parku – stylové bydlení v centru metropole i zeleně

Sdílejte

Bydleniastyl.cz Byty U Parku Nahledovy

Najít v Praze místo, které by splňovalo požadavky na dostupnost i zeleň? Existuje! V oblasti horního Žižkova se v okolí Malešické ulice začíná stavět 11 nových bytových domů, které perfektně zapadnou do místní lokality, jsou v blízkosti zastávek městské hromadné dopravy, ale navazují také na blízkou zeleň parku Židovské pece. Navíc jsou v blízkosti všeho obchodního a kulturního dění živoucí třetí městské části. Co víc si přát? Nastěhovat se co nejdříve! I to se vám může splnit, protože kolaudace je naplánována již na konec první poloviny roku 2022.

272 prostorných a moderních bytů

Žižkov je čtvrť, která v posledních letech prošla nejbujnější výstavbou infrastruktury a nejrychlejším rozvojem. I z toho mohou těžit obyvatelé nových bytů Praha 3, kteří si pořídí jeden z 272 bytů. Na výběr je široké spektrum bytů s dispozicemi od 1+kk po 5+kk v celkem 11 bytových domech o maximálně 6 patrech.

Bydleniastyl.cz Byty U Parku 01

Největší byt 5+kk je v nabídce pouze jeden, proto by zájemci neměli váhat stejně jako v případě jednopokojových ateliérů, které se nabízejí pouze dva. Byty jsou o velikosti 30 až 140 m², v případě bytů 4+kk se noví obyvatelé mohou těšit na standardní provedení nebo mezonetové.

Pohoda na předzahrádce

Rezidenční projekt Byty u parku vyniká velmi inteligentním řešením jednotlivých bytů a nabízí to, co je v bytových domech velmi vzácné – soukromí. Většina bytů totiž disponuje velkou předzahrádkou, terasou, lodžií nebo balkonem, kde můžete vychutnat chvilku klidu od ruchu velkoměsta a můžete si dát svou podvečerní kávu nebo sklenku vína. Díky rozmanitému členění všech bytových domů poskytují tyto venkovní bytové prostory svým majitelům dostatek soukromí a příjemný výhled do okolí. K bytům náleží také sklepní kóje v podzemním patře, případně si lze dokoupit garážové stání tamtéž.

Bydleniastyl.cz Byty U Parku 02

Bydlete v srdci dění

Bydlet na předměstí nebo v satelitu s neustálým dojížděním? Raději volte byty na pražském Žižkově, kde budete mít blízko do centra i do zaměstnání, do obchodu, ale také k lékaři nebo do lékárny. V okolí bytového komplexu je veškerá občanská a sociální vybavenost, navíc Žižkov disponuje největším počtem parků s množstvím venkovních sportovišť nebo dětských hřišť. A kultura? Tou je Žižkov pověstný, kdo by neznal kino Aero, Žižkovské divadlo Járy Cimrmana nebo pověstnou Letní scénu pod žižkovskou věží, kde to žije každoročně od června až do září?

Rate this post
Sdílejte