Hledáte firmu pro klimatizace Brno? Oslovte ENCOFA

Hledáte firmu pro klimatizace Brno? Oslovte ENCOFA

Sdílejte

Img 10 1 W768Na naše bydlení si hodně potrpíme. Zařizujeme, rekonstruujeme, zútulňujeme, a přesto nám náš dům nebo byt nemusí poskytovat to správnou pohodu – konkrétně tepelnou. Ne v zimě, ale v létě.

Byty i domy, které nejsou zateplené, jsou sice krásně prosluněné, ale současně přehřáté, mohou v létě mnohdy dosahovat až neobyvatelných teplot. Ze sprchy se ještě ani neutřete, a už jste znovu zpoceni. Ráno vás neurvale budí příšerné teplo a večer nemůžete usnout, ani když v celém bytě uděláte průvan. Pokud je pobyt ve vašem bytě, nebo domě pro vás léto co léto peklo, je čas konečně udělat něco pro změnu ­– nechte si nainstalovat klimatizaci.

Zapomeňte na mýty o klimatizaci

S dobrou klimatizací neprochladnete, nebude se vám doma vířit prach, ani se vám v ní neusadí virová útočná jednotka. Vše je právě naopak. Moderní klimatizace do bytu jsou chytré a dávno už neslouží pouze ke chlazení. S mnoha z nich si dokonce v zimě zatopíte. Teplotu si snadno přenastavíte, jak vám právě vyhovuje, a mnohdy i vzdáleně. Stačí si pořídit klimatizaci s Wi-Fi modulem, ke kterému se snadno odkudkoliv připojíte a klimatizaci zapnete třeba dvě hodiny před příchodem domů. Klimatizace povýšily dokonce na čističky vzduchu. Umí odstraňovat zápach, ale též alergeny z prostředí. Jsou tedy ideální do rodin s výskytem alergií i do těch s malými dětmi, kde si potrpíme na extrémní čistotu.

V ENCOFA vám pomohou vybrat ideální klimatizaci

A nejen vybrat. Klimatizace do domu a bytu navrhnou, přivezou a nainstalují. Firma má bohaté zkušenosti a dodává klimatizace značek LG, Samsung, Toshiba a Daikin. Namontuje vám splitovou klimatizaci s jednou venkovní a jednou vnitřní jednotkou, ale i tu multisplitovou, která má několik vnitřních jednotek napojených na jednu venkovní. Firma se specializuje na klimatizace Brno, a to jak v soukromých domech a bytech, tak ve firmách, výrobních halách i v serverovnách a dalších speciálních provozech. Za sebou má již přes 2500 realizací.

Rate this post
Sdílejte