Ukliďte vše vevnitř i venku díky vysokotlakové myčce

Ukliďte vše vevnitř i venku díky vysokotlakové myčce

Sdílejte

MyckyUklízet je potřeba a mnohdy nám tato činnost, ať chceme nebo ne, zabere spoustu času. Je skvělé mít pomocníky, kteří nám práci usnadní i urychlí, a ideálně ji udělají za nás kompletně. K takovým skvělým pomocníkům patří i mycí stroje a vysokotlakové myčky.

Kde je můžete upotřebit

O mycích strojích už jste určitě slyšeli. Ostatně, nabídka mycích strojů je poměrně bohatá. Můžete s nimi uklízet v dílnách, garážích, provozech, ale také v domácnostech, zvláště, pokud máte větší dům, ve kterém je co uklízet neustále. Hodit se vám budou parní čističe, podlahové mycí stroje i výborně sající vysavače.

Poznejte vysokotlakové myčky

Vysokotlakové myčky jsou populární u nás i ve světě. K těm nejprodávanějším patří REPW 150 SET tlaková myčka 150 bar, která je aktuálně k dostání za 3 743 Kč. Je skvěle vybavená, silná, ideální pro čištění i velkých znečištění kolem domu, dílny, k čištění zahradního nábytku, jízdních kol, plotů, ale také terasy, aut, příjezdových cest, dvorků atd. Je vybavena unikátním kovovým čerpadlem se samonasávací funkcí, díky čemuž ji lze připojit nejenom na vodovodní kohoutek, ale může nasávat vodu i z nádrží, kbelíku, sudu či vodních toků. Také disponuje systémem auto stop, který při uvolnění spínače ihned vypne motor. Tím zaručuje méně hlučnosti a úsporu energie.

Ti, kdo chtějí profi myčku, volí často tlakovou myčku s ohřevem vody Indian XP Fasa. Je konstruována pro velkou zátěž, má axiální naftové čerpadlo s by-passem a třemi písty poháněnými nakloněným talířem. Mimo jiné má funkce automatický stop při přerušení práce, šamponování při nízkém tlaku a měření tlaku vodu. Myčka je vybavena výkonným hořákem s ocelovým výměníkem.

Podívejte se na kompletní nabídku tlakových myček i vysavačů a vyberte si model, který doma či ve firmě nejvíc využijete. Úklid pro vás bude jednodušší, rychlejší a příjemnější.

 

Rate this post
Sdílejte