Příslušenství oken vám musí dokonale sloužit

Příslušenství oken vám musí dokonale sloužit

Sdílejte

View 2860697 640Možná už jste se také setkali s tím, že si někdo koupil k novým či starším oknům nové žaluzie, které mu však neseděly dokonale a na krajích vznikal tenký pásek, kterým bylo dovnitř vidět. Anebo jste se možná setkali s tím, že parapet nesnesl slunečné počasí, změnil svůj tvar a barvu a vypadal úplně jinak, než tomu bylo na počátku. Vady okenního příslušenství můžeme shledat v ledasčem. Proto je potřeba vybírat u kvalitního prodejce, jenž nabízí jen spolehlivé zboží a my žádné vady ani časem nenajdeme.

Soukromí i kýžený stín

Žaluzie nám poskytují soukromí od okamžiku, kdy je zatáhneme, protože v místnosti rozsvítíme. Také nás samozřejmě chrání od hřejivých paprsků slunce. Stín, který získáváme, přináší příjemnější prostředí do interiéru, ale také chrání nábytek a další vybavení před škodlivým UV zářením. Kvalitní žaluzie odolají častému používání, jsou stálobarevné, vyrobené z kvalitního materiálu. Na stránkách rolety-site.cz najdete venkovní žaluzie, také horizontální, vertikální, dřevěné, plissé žaluzie Easy Click i žaluzie do střešních oken.

Parapety funkční i pro parádu

Jestliže chcete lepší parapety než ty, které jste měli dříve, asi budete očekávat, že nevyblednou, nezkroutí se, odolají všem povětrnostním vlivům, tedy i dlouhodobé vlhkosti, nezničí je ani zátěž způsobená truhlíky, a to jak mluvíme-li o těch venkovních, nebo vnitřních.

Vnitřní jsou vyrobeny z kvalitního plastu s vysokou mechanickou pevností, stálobarevností a odolností před chemickými faktory, UV zářením. Venkovní parapety pak můžete volit z hliníku o síle 0,8 mm nebo 1 mm.

Vyberte si doplňky k oknům, se kterými budete plně spokojeni. Ať už půjde o kvalitu materiálu, povrchovou úpravu, nabídku barev či cokoli jiného, na stránkách rolety-site.cz najdete zboží, se kterým budete jistě spokojeni. Stačí si jen vybrat.

Rate this post
Sdílejte