Developerské projekty Praha 5 jsou opravdu blízko přírodě a kultuře.

Developerské projekty Praha 5 jsou opravdu blízko přírodě a kultuře.

Sdílejte

Zpnsvwrl OTrávíte hodiny hledáním moderního bydlení a nemůžete si vybrat ze záplavy nabídek? Nechcete do ničeho skočit po hlavě a zároveň už to chcete mít za sebou? Pojďme si společně přiblížit developerské projekty Praha 5. Nový domov si můžete najít právě tady! Prozkoumejte místo vhodné pro rodiny i jednotlivce, kde je vše na dosah a také můžeme bezpečně parkovat!

Chcete bydlení blízko zeleně a zároveň v centru města?

Jste milovníci přírody? Chcete bydlet v klidném prostředí blízko parku a zároveň to nemít do města daleko? Samozřejmě! Občas potřebujeme utřídit myšlenky a dobít v klidu energii, což v rušném městě moc dobře nejde. Spousta architektů novostaveb udělala zajímavý kompromis. Můžete si všimnout, že skoro každý druhý projekt je obklopen zelení. A to je ideální pro sportovce i rodiny s dětmi.

Na Praze 5 bydlíte v blízkosti kulturního dění.

Praha 5 nabízí nákupy, potřebné úřady a instituce, zajímavé restaurace a kavárny, zábavu i noční život. Stěhujete se například od rodičů nebo studujete a máte rádi aktivní život? Rozhodně si užijete místní bary a několik podniků pro mladé. Máte rodinu a chtěli byste si vyrazit někam společně? Vyzkoušejte jedno z místních kin nebo skočte na Bowling na Smíchově.

Pár zajímavých projektů jsme Vám vytipovali:

  • Neugraf
  • Smíchov City
  • Svět Na Pláni
  • Slunečné Terasy
  • Rezidence Smíchov
  • Bytový areál Skalka
  • Rezidence Slivenecká
  • Ekorezidence Plzeňka

 

Co takhle relax a meditace v Kinského zahradách?

Pokud se rozhodnete žít například v luxusních bytech projektu Neugraf, v blízkosti najdete krásné Kinského zahrady. Ty nabízí místo pro odpočinek, procházky nebo venčení psa. O víkendu si tady můžete zasportovat, zajít na rozhlednu nebo si jen tak uspořádat piknik.

Máte rádi moderní design? Co třeba Rezidence Smíchov?

Pokud si vyberete Rezidenci Smíchov, můžete být hrdí, že jste vlastníkem takového bytu. Jsou prostorné a můžete zde realizovat všechny vaše nápady. Navíc umožňují nádherný výhled do okolí. Chcete začít cvičit? Posilovna Body Express Vám pomůže nabrat svalovou hmotu nebo shodit přebytečná kila.

Máte nápad, jak si moderně zařídit byt?

V novostavbách není problém si byt vybavit stylově. Všechny na Vás působí již na první pohled a pak už je pouze na Vás, jak si bydlení vylepšíte. Uvažujete nad červeným kobercem nebo fialovou ložnicí s velkou postelí? Jen do toho!

Smíchov nabízí klidný domov i pro seniory.

Na Praze 5 se nachází i další komplex určený výhradně pro seniory. Má velkou zahradu Memory Garden, která se nabízí pro odpočinek a relax. Projekt nabízí malometrážní byty, které jsou navíc bezbariérové. Také zahrnuje pečovatelské oddělení, fitness a rehabilitaci. Ostatní občané mohou využít několika ordinací praktického lékaře, Polikliniku na Andělu nebo jednu z největších nemocnic v této oblasti Motol.

V nemovitostech Prahy 5 už nemusíte dělat kompromisy!

Každý byt má svou atmosféru. Pokud jste se rozhodli, že zkusíte něco nového, je na místě domluvit si osobní prohlídku. Listovat katalogem s fotkami prostě nestačí! Musíte se po bytě projít. Hned, jak si prohlídku zařídíte a překročíte práh, všímejte si detailů a vstřebávejte atmosféru místa. Ta napoví, jestli je tento byt to pravé!

Pokud jste vždy chtěli ložnici spojenou s koupelnou, kde můžete v županu dojít z vany až k posteli, pusťte se do zařizování! Opravdu si každé ráno chcete číst noviny a popíjet espresso na balkoně? Stůjte si za svým a najděte takový byt. Chcete, aby Vám slunce prosvítilo obývák, a neobejdete se bez výhledu? Rozhodně se v nabídce najde Váš vysněný domov!

Máte raději rušné byty ve městě nebo jste zastánci klidu a přírody? Odpověď nám napište do komentáře.

Rate this post
Sdílejte