Stylové rolety Den a noc namontujete i bez vrtání

Stylové rolety Den a noc namontujete i bez vrtání

Sdílejte

ZaluzieŽaluziím pomalu odzvonilo, spousta lidí upřednostňuje rolety, konkrétně interiérové. Jsou stylovější a svou funkci plní na výbornou. Komu by se zdálo, že nedokážou interiér tolik zastínit a vytvořit takovou tmu jako žaluzie nebo venkovní rolety, ten nejspíš ještě neobjevil ty správné.

Těmi správnými mohou být například vnitřní rolety Den a noc, které dodává FEXI. Jsou dostupné v širokém množství barev a látek, ale hlavně umožňují nastavit si intenzitu světla pro každý okamžik.

Jak funguje roleta Den a noc?

Látkové rolety Den a noc fungují na principu překrývání dvou pruhů látek, kdy se vždy střídají průhledné a neprůhledné tkaniny. Vy si pak sami zvolíte, jestli zrovna potřebujete, aby průhlednými pruhy procházelo světlo, nebo jestli chcete interiér zcela zatemnit.

FEXI rolety Den a noc vypadají parádně v domácnostech, ale i kancelářích, na úřadech, ve školách a školkách, restauracích i hotelích. Jsou vhodné pro většinu eurooken, ať už dřevěných, či plastových, rozměr je možné doladit i na míru. Nehodí se pouze do střešních oken.

Rolety připevníte i bez vrtání

Mezi výhody rolet Den a noc patří také snadná instalace. Montování do zdi výklenku anebo stropu sice je možné, ovšem poměrně zbytečné. Tzv. otevřená kazeta se dá zavěsit bez vrtání na okno.

Neztraťte se v obrovském sortimentu

Jak se zorientovat v možnostech trhu? Jděte přímo na web FEXI.cz a po levé straně se zaměřte na filtry. Umožní vám vybrat preferovanou barvu či míru zatemnění, což podstatně zúží výběr. Když si pak rozkliknete detail produktu, na čtvrtém místě najdete velmi přesný detail látky, lze objednat až 8 vzorků, abyste se ujistili, že jste vybrali skutečně správně. Ve filtru si také sami volíte úroveň zatemnění Blackout, nízké, střední nebo vysoké.

Výběr je bohatý, určitě najdete i řešení vhodné pro vaše potřeby. Nejdříve si však prohlédněte fotografie, ať vidíte, co všechno je vlastně možné vyrobit.

Rate this post
Sdílejte