Výstavba nízkoenergetických rodinných domů v Brně a okolí

Výstavba nízkoenergetických rodinných domů v Brně a okolí

Sdílejte

New Home 1664272 640Pokud jste ve fázi, kdy plánujete svoje nové bydlení a přemýšlíte o investici do rodinného domu, obraťte se s důvěrou na odborníky. Stavební firma má ve svém týmu profesionály, kteří Vám rádi pomohou už ve fázi plánování, navrhnou Vám na míru nákresy domu, pomohou s vyřízením úředních formalit a pustí se pod Vaším dohledem do stavebních příprav.

Na pozemku je nutné začít zemními pracemi a položením základové desky. Na tu se postaví hrubá stavba, tedy zdi domu, schodiště a střecha. Zvolí se vhodné dveře, okna, vyberou se a položí podlahy. Zavede se elektřina, voda, plyn a kanalizace. V blízkém okolí se upraví terén. Veškerý odpad ze stavby samozřejmě ekologicky zlikviduje stavební firma.

V současné době jsou velmi žádané domy s nízkou spotřebou energií pro vytápění. Nízkoenergetické domy zajistí svým obyvatelům nízké náklady při bydlení, stejně jako přísun čerstvého vzduchu a vhodné klima v domě. Nízkoenergetické domy mají většinou prosklené plochy orientované na jih, mají dobrou tepelnou izolaci a regulaci vytápění. Při výstavbě se sleduje napojení tepelných izolací, oken, a napojení střechy, aby nevznikaly zbytečné tepelné ztráty. Pokud je těsnost zajištěna, nebudou unikat zbytečně energie. Pro zajištění čerstvého vzduchu se využívá řízený systém větrání, díky filtrům je vzduch čistý a zvlhčený. Lze použít také tepelné čerpadlo pro ohřev vody. Nízkoenergetické domy jsou více soběstačné a nejsou tak závislé na výpadcích energií.

Jestliže hledáte specialisty na nízkoenergetické domy v Brně a okolí, oslovte naše pracovníky. Poradíme Vám s výběrem vhodného typu domu a po celou dobu výstavby s Vámi budeme vše konzultovat. Je v našem zájmu, aby výsledná stavba byla pro Vaši rodinu tím vysněným domovem, který si sami upravíte, a kde budete spokojeně žít.

Rate this post
Sdílejte