V obývacím pokoji, jídelně i ložnici nesmí chybět moderní stůl!

V obývacím pokoji, jídelně i ložnici nesmí chybět moderní stůl!

Sdílejte

HhhhNábytek je nedílnou součástí každé místnosti v domě. Dětský pokojíček se neobejde bez kvalitního psacího stolu a obýváku sluší trendy konferenční stolek. Také důležitost nočních stolků se často podceňuje. Výběr je snadnější, než se může zdát. Podívejte se na pár tipů!

Nadčasový design, anebo klasika?

V obývacím pokoji trávíme s rodinou mnoho času, a dokonce zde hostíme návštěvy. Konferenční stolky musejí být proto dostatečně velké, praktické i designově zajímavé. Samozřejmě záleží i na vzhledu dalšího vybavení, jako jsou sedací souprava, obývací stěna, police, osvětlení, dekorace a TV stolky. Milovníci extravagance ocení konferenční stolky ze skla a kovu a atypických provedeních. Mladé páry zaujme třeba model, který má místo desky hodiny. Tmavě hnědý dřevěný kousek se spodním odkládacím prostorem sedne jako ulitý k šedé luxusní sedačce. Při výběru rozhoduje vzhled, materiál, barva, rozměr i cena.

Podle čeho vybírat psací stůl?

Do pracovny patří psací stůl. Měl by být kvalitní, protože na něm trávíme mnoho hodin času. Většinou je na něm umístěn i počítač. Před konečným rozhodnutím je nutné zohlednit dispoziční možnosti pracovny, ale také výšku stolu, šířku, velikost a barvu. Dětem dobře poslouží rostoucí modely a dospělí se nesmí za stolem hrbit. Ideální variantu poznáte podle toho, že ruce položené na desce svírají úhel 90 stupňů.

Vbnm Nbv45 600x480

Jídelna podle představ? Hračka!

Pokud se můžete pochlubit samostatnou jídelnou v domě, nezapomeňte ji prakticky vybavit. Klíčový je nejen příborník, ale také jídelní sůl s pohodlnými židlemi. Čím větší, tím více prostoru pro stravování. Jídelní stoly mohou mít nejrůznější tvary. Někdo nedá dopustit na oválný, jiný se drží obdélníkového provedení. Ať už se vám líbí jídelní stoly ze dřeva, kovu a skla či přírodních materiálů, upřednostněte jejich stabilitu.

Adsfa

Rate this post
Sdílejte