Pokud vám chybí stavební stroje, půjčte si je

Pokud vám chybí stavební stroje, půjčte si je

Sdílejte

Rypadlo Otocne 11 Tun Big 1

Chcete vykopat bazén nebo se pustit do rekonstrukce bytu či domu? Nicméně nemáte vhodné stavební vybavení? Ale přesto budete potřebovat odpovídající nástroje a techniku, v takové situaci nemusíte zoufat, můžete si jej půjčit od renomované společnosti.

Které stroje se pronajímají?

Půjčovna stavebních strojů má k dispozici veškeré stroje, které budete při stavebních pracích používat. V případě výkopových činností se vám jistě bude hodit malé pásové rypadlo, které disponuje relativně velkou lopatou a zároveň umožňuje dostatečně jemné ovládání. Oproti tomu při údržbě zeleně jistě oceníte služby zemní frézy, s jejíž pomocí budete moci zrekultivovat dostatečně velký kus vaší zahrady. Vypůjčit si můžete také rozmělňovač nebo zemní výkopovou frézu. 

Jak funguje půjčovna stavebních strojů?

Půjčení jakéhokoliv stroje je velice jednoduché. Stačí si s sebou vzít doklad totožnosti, protože stroje nebo zařízení si můžete půjčit pouze v případě, že máte platný občanský či řidičský průkaz, případně cestovní pas. Zaplatit můžete na každé pobočce jak hotově, tak i bezhotovostně. Tento způsob je preferován, neboť je pro obě zúčastněné strany o mnoho pohodlnější. Platební automat pak zajistí, že nebudete muset čekat dlouhou frontu ke klasické pokladně.

Kolik pronájem strojů stojí? 

Cena za pronájem strojů se pochopitelně bude lišit v závislosti na jeho velikosti, užitnosti a také pořizovací ceně. Nemusíte se ovšem bát přemrštěných částek, neboť si renomovaná společnost může dovolit nasadit doslova lidové ceny. Například za již zmíněnou zemní frézu zaplatíte sumu od 500 korun za den včetně DPH, což je velice výhodné. V případě větších a méně obvyklých strojů je cena dostupná na vyžádání a budete se na ní muset domluvit s konkrétní pověřenou osobu.

 

Rate this post
Sdílejte