Kovový zahradní nábytek

Kovový zahradní nábytek

Sdílejte

Při těchto slovech se mnohým lidem vybaví právě ten těžký, masivní a nepohodlný nábytek, navíc je při přímém slunci opravdu rozpálený. Kovový nábytek je však velmi elegantní, dají se na něj koupit i podsedáky, které vypadají jako malé polštáře a jsou nesmírně pohodlné. Pokud Vám ještě stále nepřijde kovový nábytek jako vhodný, je důležité zmínit, že téměř není potřeba se o něj starat, pouze ho jednou za čas natřít nátěrem proti korozi.

Design

Kovový zahradní nábytek, jak už bylo zmíněno, je velice elegantní a hodí se především do moderních zahrad, často se též využívá v altánech restaurací, kde je malá údržba značnou výhodou. Existuje spousta druhů, úprav a vzhledů kovového nábytku. Ve velkém množství se též využívá kovu jako materiálu konstrukce, nábytek je potom vypleten například ratanem nebo něčím jiným.

Vliv počasí

Kromě důležitému nátěru proti korozi, která hrozí hlavně, když prší, na kov žádné jiné počasí nemá vliv. Snad je jenom dobré připomenout, že nevýhodou je velké rozpálení a teplota při přímém slunečním záření, právě proto je vhodný dokoupit nějaký podsedák, případně i opěrku. Pokud je však nábytek vypleten, tak kov skoro není cítit a výplet rozpálen není, takže nehrozí žádné nebezpečí.

Obrovská dlouholetost

Kovový nábytek podle úpravy vydrží opravdu, opravdu dlouho, někdy Vás i přežije, a to i když se o něj nebudete příliš starat. Opravdu se hodí zaneprázdněným lidem, kteří nemají čas každý týden pečovat o svůj zahradní nábytek.

Recenze

Recenze na tento druh nábytku, které si ovšem i Vy můžete najít na internetových portálech, jsou ve většině případů velmi kladné. Mnoho lidí bere jako obrovskou výhodu právě malou údržnost, někteří chválí opravdu elegantní a skoro všude se hodící vzhled, jiní přiznávají, že v létě při vyšších teplotách je nábytek rozpálený, a že bez podsedáku by to opravdu nešlo. Tak či tak, výběr nábytku je přeci jenom ne Vás a na Vašem vkusu.

Rate this post
Sdílejte