Monolitické oplocení

Monolitické oplocení

Sdílejte

17 1Pokud hledáte moderní oplocení Vašeho pozemku, zvažte betonové ploty. Monolitické oplocení je skvělým řešením pro ochranu soukromých i firemních prostor. Plné ploty Vám zajistí bezpečí i soukromí pro Vaše blízké. Betonové ploty je možné vkusně zkombinovat, oboustranné betonové ploty jsou tvořeny kombinací sloupků a desek. Zajistí Vašemu pozemku elegantní vzhled a jasně vymezí Váš pozemek.

Výhodou monolitického oplocení je jeho snadná údržba, jedná se o velmi odolný materiál. Pro položení betonového plotu není potřeba vypracovat základy, jeho montáž využívá speciální techniky. V nabídce je dnes mnoho kombinací typů betonových desek o různé barevnosti. Můžete si tak zvolit elegantní a originální vzory pro exteriér svojí zahrady. Betonové ploty je možné natřít fasádní barvou, dle Vašeho výběru. Jeho předností je také skvělá ochrana před nežádaným vstupem osob či zvířat na Váš pozemek. Také cenová nabídka za monolitické oplocení je velmi vstřícná. Díky tomu se v poslední době čím dál více používá pro výstavbu oplocení rodinných domů, chat i firemních pozemků. Betonovým plotem je možné obezdít i Váš pozemek v lese.

Pořízením betonového plotu získáte jednoznačně produkt s vysokou pevností a odolností, vyrobený z kvalitních materiálů a s certifikací kvality. Design betonu může imitovat přírodní kámen, dřevo, je možné zvolit jednostranné či oboustranné provedení. Přímo na místě je nutné zaměřit výšku plotu tak, aby vyhovoval Vám i okolí. Dále je nutné vybrat vhodné sloupky a také stříšky na sloupky a plotové desky.

Jestliže hledáte odborníky na výstavbu bezúdržbového plotového systému, obraťte se s důvěrou na NESTSERVICE s.r.o. Betonový plot má životnost 50 let a poskytuje ochranu a soukromí po celou dobu. Je také finančně dostupný a snadno proveditelný. K betonovému plotu je možné také objednat vyvýšené záhony jako skvělý doplněk pro Vaši zahradu.

Rate this post
Sdílejte