Pojištění nemovitosti je důležité

Pojištění nemovitosti je důležité

Sdílejte

Insurance 1987848 640 (1)Sice si musíme platit docela dost druhů pojištění, ale pojištění nemovitosti bychom i přesto neměli opomíjet. Díky němu nám může pojišťovna pomoct v případě, že se stane pojistná událost s našim domem jako nemovitostí, nebo s pozemkem. To, co je uvnitř domu či bytu, můžete pojistit díky pojištění domácnosti. Ideální je samozřejmě situace, kdy máme pojištěnu jak domácnost, tak nemovitost.

Pojistná rizika pojištění nemovitosti

Pojištění nemovitosti se běžně sjednává na škody způsobené požárem, vodou z vodovodního zařízení výbuchem, povodní, záplavou, vodou vystoupnutou z odpadního potrubí, krupobitím, vichřicí, loupeží, vandalismem, sesuvem půdy či laviny, pádem stromů, tíhou sněhu, nárazem vozidla, zemětřesením, zřícením letadla… Kompletní krytí škod najdete v pojistné smlouvě a pojistných podmínkách, proto je důležité si je před podpisem smlouvy přečíst.

Vše vyřídí za vás

Dnes již můžeme využít různé srovnávače zboží a služeb. Tedy jejich cen lépe řečeno. Online si můžete srovnat např. ceny plynu, elektřiny, internetu, telefonních tarifů, cestovního pojištění a dalších např. na webových stránkách top-pojisteni.cz. Co se týče pojištění nemovitosti online, to zatím dostupné není. Jde totiž o velmi složitý produkt, který je obsáhlý a nastavit jej tak, aby bylo vše učiněno správně, je prací profesionálů. Z tohoto důvodu při vašem zájmu o pojištění nemovitosti kontaktujte poradce top-pojisteni.cz na tel. čísle 222 100 200, e-mailem na adrese info@top-pojisteni.cz nebo na online chatu. Co nejdříve se vám někdo ozve zpět.

Díky pojištění nemovitosti kalkulačka může být propočítáno pojištění s aktuálními sazbami a slevami. Nabídku vám pak top-pojisteni.cz zašle e-mailem, a pokud budete spokojeni, vše vyřídí za vás, vy do pojišťovny vůbec nemusíte.

Online ale vyřídíte pojištění domácnosti, tedy všeho toho, co je uvnitř domu či bytu, co byste z nemovitosti pomyslně vyklepali, kdybyste nemovitostí zatřásli. Máte-li zájem o něj, to můžete učinit hned sami.

Myslete na bezpečí své domácnosti i domu, a pro případ, že by se cokoli přihodilo a vám vznikla škoda, si sjednejte pojištění nemovitosti i pojištění domácnosti. Budete si žít s vědomím, že máte partnera, který vám v případě potřeby pomůže.

Rate this post
Sdílejte