Bez hypotéky to nejde

Bez hypotéky to nejde

Sdílejte

Real Estate 3337032 640Většina zájemců o své vlastní bydlení se neobejde bez pomoci v podobě hypotéky. Ať už chceme menší rodinný dům, velkou vilu či byt vhodný pro čtyřčlennou rodinu, jen málo z nás si vystačí s vlastními úsporami, nebo mu pomůže rodina. Pokud i vy hledáte ten správný produkt z banky díky němuž si splníte sen a začnete žít ve svém, měli byste určitě vyzkoušet srovnání hypoték.

Hypotéka přesně vám na míru

Na webových stránkách usetreno.cz je vám kdykoli zdarma k dispozici hypoteční kalkulačka. S jejím přispěním si porovnáte hypotéky a vyberete si tu, která se vám bude nejvíc zamlouvat. Hypotéky online uzavírá čím dál více zájemců z důvodu úspory času, eliminaci nutnosti setkávat se osobně s lidmi v bance teď v době koronaviru, ale také právě díky možnosti srovnání a následnému uzavření smlouvy.

Do srovnání hypoték se nemusíte vůbec nutit. Je to tak jednoduché a rychlé, že se nemusíte žádným způsobem připravovat. Během chvíle vám hypoteční kalkulačka spočítá, která z hypoték je pro vás ta nejvýhodnější. Stačí, abyste vyplnili účel hypotéky, kupní cenu nemovitosti, částku, kterou si chcete vypůjčit, také kolik let chcete splácet, dobu fixace úroku, PSČ a telefonní číslo na vás. Přijde vám ověřovací SMS, a pak už jen stačí kliknout na buton „Ukázat srovnání“. Po srovnání produktů přejdete k dokončení výběru a je hotovo.

Pozitiva vás mile překvapí

Kromě jednoduchosti srovnání hypoték a možnosti získat nejvýhodnější hypotéku z nabídky 16 bank, jsou zde i další pozitiva. Jestliže se rozhodnete uzavřít hypotéku přes Usetreno.cz a splníte základní podmínky, do 31. 3. 2021 poplatek 2 000 Kč za vklad do katastru nemovitostí zaplatí za vás. Dokonce připraví smlouvy, zařídí výpovědi, udělají vše, co je potřeba. Jestliže budete mít jakékoli dotazy, jejich specialisté vám rádi poradí a odpoví, ať už půjde o výběr hypotéky, její uzavření nebo cokoli jiného.

Neváhejte se srovnáváním hypotéky. Pomůže vám vybrat si nejlepší produkt na trhu, který splní vaše očekávání a bude pro vás tím nejvýhodnějším.

Rate this post
Sdílejte