5 zásad pro stylový a moderní obývací pokoj

5 zásad pro stylový a moderní obývací pokoj

Sdílejte

tv cabinet gf64ee5458 640Kdo z nás by si nepřál obývací pokoj, který bude dokonale uzpůsobený potřebám naší rodiny, bude v něm dostatek místa a ještě bude všechno vybavení krásné a kvalitní? Toto přání se dá poměrně dobře převést do skutečnosti, stačí vědět, kde koupit kvalitní nábytek, a co do vše do obýváku umístit.

Dostatečně velký gauč a konferenční stolek

Ať už k vám chodí návštěvy, nebo se setkáváte více méně „jen“ se svou rodinou, každý by měl mít v obýváku své místo na gauči. Návštěvám můžete přinést i židle z vedlejšího pokoje nebo stohovatelné taburetky.

To platí i o konferenčním stolku. Skvělý je kvalitní nábytek tedy stolek s poličkou pod hlavní deskou, kde uschováte knížku nebo časopisy.

Teplo od nohou

Vám ani nikomu jinému nebude příjemné, když vám bude při sezení zima od nohou. Určitě si pořiďte podlahovou krytinu, jež vám zajistí teplo. Skvělé jsou i kusové koberce, které dovolí vyniknout plovoucí podlaze.

Televize a televizní skříňka

Televize s televizní skříňkou by měly být umístěny tak, aby na televizi dopadalo co nejméně světla od okna. Určitě tedy ne naproti oknu, bylo by nutné vždy zatahovat. Nejčastěji ji umisťujeme TV na vedlejší zeď, než je okno, ale ideální je, pokud se vejde vedle okna.

Komoda pro úschovu věcí

I v obýváku potřebujeme nějaké ty drobnosti. Pokud je chceme lidem ukázat, kupte si skříň s pár poličkami, které mohou být uzavíratelné skleněnými dveřmi, nebo zcela otevřené. Pokud nic vystavovat nechcete, zvolte moderní a elegantní komodu. Volit můžete různé výšky a šířky komod, které pojmou vážně ledacos.

Bytový textil v pestrých barvách

Alespoň něco by mělo být v obýváku pestré a barevné. Stačí malé polštářky na gauči. Anebo prostor oživte barevnými obrazy.

Nábytek Kondela vám nabízí kvalitní druhy komod, sedacích souprav, skříní… podívejte se.

Rate this post
Sdílejte